Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu akşam saat 7 sularında veliefendi yolundan sahile çıkıcaktım.
orayı bilen bilir. çok keskin bi varijdır. bende biraz hızlı girdim, baktım virajı alamıcam (cahillik ya) arka frene dokundum.. dokunmamla kızklaması bi oldu. kendimi bi düşerken birde kafamı kaldırım kenarına vururken hatırlıyorum.. allahtan kafamda kask vardı ve en önemli yerimi yani kafamı koruyabilmiştim. ama üstüme ne bi mont nede dizlik, eldiven vardı.. ve sadece kafamı koruyabilmiştim. dirseklerim ellerim ve dizlerim yara içinde... motorumda biraz hasar var sağ grenaj ve kafa krenaj kırık. ön maşa yamuk. bi şekilde yaptırıcam..
arkadaşlar ne olursa olsun hava 50derece bilse olsa kaskınızı takın. eğer bu kazada benim kafamda kask olmasıydı şuan bu yazıları okuyamıcaktınız...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
orayı bilen bilir. çok keskin bi varijdır. bende biraz hızlı girdim, baktım virajı alamıcam (cahillik ya) arka frene dokundum.. dokunmamla kızklaması bi oldu. kendimi bi düşerken birde kafamı kaldırım kenarına vururken hatırlıyorum.. allahtan kafamda kask vardı ve en önemli yerimi yani kafamı koruyabilmiştim. ama üstüme ne bi mont nede dizlik, eldiven vardı.. ve sadece kafamı koruyabilmiştim. dirseklerim ellerim ve dizlerim yara içinde... motorumda biraz hasar var sağ grenaj ve kafa krenaj kırık. ön maşa yamuk. bi şekilde yaptırıcam..
arkadaşlar ne olursa olsun hava 50derece bilse olsa kaskınızı takın. eğer bu kazada benim kafamda kask olmasıydı şuan bu yazıları okuyamıcaktınız...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************