Lise Yıllarına Dönmek İsteyenler

Aşağıdaki adresten Lise ismini ve senenizi girerek kendi resminizi bulabiliyorsunuz.
Nasıl bütün okullarla irtibat kurabilmisler bilemiyorum.

Bölge Middle East, Country Turkey seçin.

Okul ismini yazıp deneyin birkaç fotoğrafınızı buluyorlar.
İnternet inanılmaz bir dünya...

http://www.worldschoolphotographs.com/

simdi anladim hocalarin neden iki de bir saclarini kestir demesini :p

G

Guest

allah iyiliğinizi versin emi :pr: bende ciddi ciddi dusunuyom bu adamlar bizim resimleri nezaman verdiler diye ama allah için yakışıklı çıkmışım :santa:

ya lisedeyken bu kadar karizma sahibi ve yakışıklı olduğumu bilseydim okuldaki bütün kızlara yazılırdım valla :queen: :queen: :queen: :flower:

harbiden edebiyatçı haklıymış kaç kere dedi bana kendine bi çeki düzen ver diye :queen: :queen:

bir an gerçekten kendi fotografımı yüklememi istiyo zannettim
madem benden fotografımı kendim yüklememi istiyor needen neden böyle bir hizmet veriyorlar diye düşündüm.megerse benden fotgrafıımı yüklememi istemiyomuş
kaşınırken nede güzel çekmişler öyle

ya ben geçen sene mezun oldum bnm resmi ne çabuk koymuşlar oraya helal olsun adamlara.. :thumleft:

Allah Allah ozamanlar pekte yakışıklıymışım...Ama nedense ergenlik dönemi uzun sürmüş sanırım bayağı bi kıllıymışım...:)

Grup resmim pek iyi değil ama vesikalık olan züpeeeer.Amma yakışıklıymışım peeh,ulen yol gezer helal olsun sana yine kekledin bizi helals olsun sana :jocolor: :queen: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar