Motora ek dikiz aynası

dortluekdikizaynasi1wd9.jpg

Tam makyaj yapmalık, farkılı açılardan süpeerr :queen: :queen: :queen:

harbiden çok ilginç olmuş boylesini görmemiştim. istanbulda var ön cama dikiz aynası takanlar da bu abartı olmuş yaaa.:mrgreen:

koptum ya... sayfa açılırken nasıl birşey olabilir acaba diye haya ediyordum ama bu kadarıda pes... :queen:

bence cok faydalı bır eser olmuş, biz de alternatifini üretip takmalıyız motorlara. malum, kör noktalardan fırlayan taksiler en tehlikeli yaratıklar motosiklette

koyulacivert' Alıntı:
koptum ya... sayfa açılırken nasıl birşey olabilir acaba diye haya ediyordum ama bu kadarıda pes... :queen:
:mrgreen: :mrgreen:
yaratıcı düşünmek farklı bişi tabi :p

çok komik olmuş yaw aslında gabe arkadaşımızn söylediği gibi heryerden çıkan araçları görmek için güzel olur

geçen bi arkadaşı gördüm kanuni racer a 4 ayna baglamış orginalleri duruyordu bide fren/debriyaj kollarının oraya koymuş :D

yahu kör nokta bırakmıyacam her yeri görücem derken büsbütün kör olmuş:mrgreen:
arka tarafı sağı solu görmekten önünü görmiyecek:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puahhahaaa bu ney bole:mrgreen:

resmin mizahı yanından ziyade ,bir okadarda düşündürücü.Aynalar öyle gelişi güzel motora konulamaz.Hoş abimiz boğaz kısmına sabitlemiş.Motorun sağ veya sola yatışı,dar kavisli ve ve dik dönüşlere uygun olacak şekilde aynalar iyi bir açıyla yerleştirilmelidir.Tabiki motorun modeline göre. Ayrıca adamın bu aynalardan iyi bir verim alabilmesi için kafasını sabit tutması gerekiyor.Çünkü vücüdunun harekitiyle orantılı olarak aynalar çok çok farlı yerleri gösterecektir.Ee okadar arkayı net görmek istiyorsa mecedes O 403 marka otobüslerin aynalarından alsın 2 tane artık nasıl monte edecekse........ :)

Aslında o aynalar yetersiz, birkaç tane daha eklemeli...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

bu adamın arkasında uzunları yakacan ozaman görür kör noktayı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar