cbr 125 130 luk lastik

my.php

"w" Ne zaman alfabemize girdi yav ya da var ne zaman war oldu...

kimi' Alıntı:
"w" Ne zaman alfabemize girdi yav ya da var ne zaman war oldu...
bak canım kardesım var a war demıs arkadasımız. hayır demıste ne olmus neden boyle elestiriciyiz. Ya desin ne olacakki. senınde imzan ingilizce komple.
lutfen bırbırımızı elestırecegımıze baslık acan arkadasımıza yorum yazalım

Yorumumu yaptım ben zaten de benim imzamın İngilizce olmasıyla Türkçe'yi yanlış kullanma arasında bir bağ kuramadım. Ayrıca giderek yozlaşan dilimize sahip çıkmak her Türk vatandaşının asli görevleri arasındadır diye düşünüyorum. Zaten herşey bu ufak tefek dikkatsizliklerden kaynaklanıyor. Lütfen bunlara dikkat edelim.

böle daha ii olmuş ya orjnalinden bin kat daha ii zaten işi de lastikler bozuyodu bisiklet lastiği gibi :((

daha ciddi bir görünyü vermiş.fiyat soranlar için130 tabanlar 70-80 euro civarı.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
böle daha ii olmuş ya orjnalinden bin kat daha ii zaten işi de lastikler bozuyodu bisiklet lastiği gibi :((

Sen hiç 10 cm kalınlığında bisiklet lastiği gördünmü O zaman ybr ne bmx mi?:pr: :pr: :pr:

Bu arada çok hoş olmuş ozysea

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya. bunların fiyatını bilen varmı??...

şu marka şudar bu marka mukadar felan diye?? :(

motor virajlarda daha iyi yatıcagından emınım ama ön tekerınde biraz kalın olması gerekıyor ama amortısör aralıgı buna izin vermiyor yinede cok güzel oılmus bıde yakıt sarfıyatına etkı edecektır :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kalın lastık motoru yorar yahuu.....dolayısıylda cok yakar.....motoru zorlar..... orjınalını bozmayın derım.....

yahu bız arka tekerı görmek ıstıyok nıye yandan yada önden resım cekıyon kiii :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar