Kaç saniye sonra öleceğiz :))

Boy, kilo, yaş, ruh hali ve sigara kullanıp kullanmamanıza göre öleceğiniz günü hesaplıyorlar birde daha kaç saniyeniz olduğunu söylüyolar:)

önce http://nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm adresine gidip BMI'nızı hesaplıyorsunuz.
Bu değeri unutmayın :p

sonra http://www.deathclock.com/ adresine girip ilgili değerleri girip kaç saniyeniz kaldığını görüyorsunuz :)

O kadar ürkütücü değil, hatta saniyelerin geri geri saydığını görünce insanın içi bi hoş garip oluyor :p

Ben 30 Aralık 2061 de gidiyormuşum. 1,748,527,948 saniyem varmış tabi siz okudukça bu saniyeler azalıyor :salut: :p

ben görmüştüm daha önce ben de 62 de gidiyormuşum:cherry:

2063 te ölcekmişim:)
Gırgırına tamamda kalanı saçma ya biz nerden bilelim Allah(cc) ne zaman derse o zaman ölücez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehehe ben 65 de gidiyomuşum aranızda en fazla ben kalacam:mrgreen:

bu ne yaaaa. 9 sene sonra ölüyom ben var mı böyle bişey. daha yolu yarılamadık bile.
inanmamak lazım böyle şeylere:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben zaten ölmüşüm.uzatmaları oynuyorum...

2063 te ölcekmişim
Gırgırına tamamda kalanı saçma ya biz nerden bilelim Allah(cc) ne zaman derse o zaman ölücez
Gırgır tabi yaf :) Özellikle bizim ülkemizde kesinlikle gırgır. Kafana kiremit düşebilir, ayağın kayar çukura düşersin, Direğe dayanırsın elektrik çarpar vs. :p

91 çıktı, tövbe tövbe.
torununun torununu göreceksin belki de waayy bee asırlık adam diyecekler hatta :p

harfendaz' Alıntı:
ben zaten ölmüşüm.uzatmaları oynuyorum...

önce çok güldüm ama bu ne karamsarlıktır yaf :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi çok saçma bir şey Allahtan başka kimse bilemez :pr: salakca birşey

galiba herkese standart bir yaş veriyo.. 2062 diyo banada.. ve sigara içip içmemek fark etmiyo..

motor kullanım tarzın dye bir seçenek olsaydı keşke.. :p

benimkini biraz tahmin ettim yıla kadar söyleye bildi normal bi yaşam için normal bi rakam ama hayat süprizlerle dolu ve bu tamamen bi saçmalık
içimden gülmek geliyor:queen:

AMANIN YAŞAMAK İÇİN SADECE 42 SENEM KALMIŞŞ.. :queen: :queen:

DAHA YAPACAK ÇOK İŞ VAR ÇOKKKKK......... NASIL SIĞDIRACAM 42 SENEYE BİLMEM:p :p :p
BU ARADA İNANDIĞIMIZI SÖLEYEN ARKADAŞLAR BUNU GERÇEKTEN YÜREKTENMİ SÖLÜYOR, ÇOK MERAK ETTİMDE... ABİCİM HEPİMİZ MOTORCUYUZ ÖLE KİLOYA BOYA SİGARA İÇİP İÇMEMEYE GÖRE TAHMİN YAPILMAYACAĞINI BİLİRİZ... SONUÇTA UFAK Bİ DİKKATSİZLİK ANINDA HEPSİ BOŞŞ.. HAYDİ SALICAKLA KALIN BÖLE TOPİKLEREDE ESPRİ GÜLME HAYATI TİYE ALMA OLARAK BAKIN PLS.... SON 42 YILA::cheeeeer

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar bunun bir saçmalık olduğunu söylemese az daha inanıyordum! :) Allah bilir aslında bizi leylekler falan da getirmemiştir?

Herneyse... 20 Nisan 2047 çıktı bana. 66 Yaşında ölmek neyse de, güzel bir nisan günü, tam motor sezonu açılırken gitmek acı verici :):)

FutureShock' Alıntı:
15 dakikam kalmıııııışşşşşşşş :queen: :queen: :queen:
Canım da helva çekmişti zaten :p

chooper777' Alıntı:
Bunlara inananlar çoktan ölmüşlerde ağlayanları yok.:queen: :queen:

:queen: :queen: :queen:

demonicdreams' Alıntı:
Arkadaşlar bunun bir saçmalık olduğunu söylemese az daha inanıyordum! :) Allah bilir aslında bizi leylekler falan da getirmemiştir?

Herneyse... 20 Nisan 2047 çıktı bana. 66 Yaşında ölmek neyse de, güzel bir nisan günü, tam motor sezonu açılırken gitmek acı verici :):)

Bu acıya katlanılmaz abi, bi konuşsan bişiler ayarlasalar falan :pr: :p

Son düzenleme:
23 ağustos 2055 te cenazeme beklerim ... gerçi pazartesi gününe denk geliyor ama o günde işe gitmeyi verin ne yapalım kader..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar