16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıldönümü gecesi tarihi : 16 / 09 / 2006 ( cumartesi )

Yer : SEA POİNT hotel Kuşadası Güzelçamlı

Denize sıfır + Havuz + Teniz + Su topu :p + Sauna + Hamam + Göbek taşı :p + Odalarda Klima + mini bar + TV vs........

Herşey dahil ( full ) kişi başı 35 YTL den davetiyeler satılacaktır....

buluşma günü : 16 eylül cumartesi
buluşma saati : sabah 10.00 10,30 teker dönüş saati
toplanma yeri : gaziemir Migros

Kuşadası Güzelçamlı mevkiinde Kuşadası merkeze 17 km. denize sıfır.

Oda Sayısı
82 standart oda, 4 süit oda, 200 yatak.

Oda Özellikleri
Split klima, balkon, wc, duş, saç kurutma makinası, televizyon, minibar (ücretli).

Tesis Özellikleri
Kaydıraklı yüzme havuzu, çocuk havuzu, havuz bar, sauna, hamam, fitnes center, lobi bar, restaurant.

Herşey Dahil
Sabah, öğle, akşam yemekleri, beş çayı ve ikramlar, , 10:00-23:00 arası yerli alkollü ve alkolsüz içecekler dahil (türk kahvesi, süt, şişe içecekler, ithal içkiler ve sıkma meyve suları hariç).

Ücretsiz aktiviteler
Fitnes center, langırt

Ücretli aktiviteler
Hamam, sauna, masaj, kese, Telefon, internet, doktor, foto servisi, market.

Plaj
Denize sıfır. Kumdan güneşlenme platformu. Ücretsiz şezlong, şemsiye

KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )

-Egeknn
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-WentureRoyal
-APV41
-Egelim
-Forrap
-Karakız
-RüzgarınOğlu
-Halaoğlu
-erudite
-weboy
-natali
-TaRaLeS
-dishchy
-slient rider
-Tornedo + 1
-racingiski
-alderney
-northern
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan

-hızlılevo + 1
-I-Ben
-gureli + 1

-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-Zühtüpaşa:queen:
-SavaşXXL

-kırmızı

Egeknn,aramızda böyle bir organizasyon kararlaştırıyorduk.hazırlıklar için hemen ilk toplantıda organize olalım..benim fikrim hafta sonu konaklamalı bir otel gezisi olması yolunda..tabi fikirleri alacağız.ben gerekli otel araştırmalarını yaparım..ayrıntılar için tüm MT izmir üyeleriyle ortak bir görüşme olsun..çok heyecanlı bir o kadarda harika bir yıldönümü için görüşmek dileğiyle...:cat: :rendeer:

allah mutluluğunuzu ve dostluğunuzu daim etsin nice yıl dönümlerine inşallah:rendeer:

Bu site sayesinde yüzlerce kişi ile arkadaşlık kurduk motosiklet hakkında bilgi ve birikimimizi arttırıyoruz bu güzel ortamı bizlere sağlayan emek veren değerli arkadaşımız adminimiz Erhan ERDİL ( skullhunter ) düzenleyeceğimiz gece için onur konuğumuzdur davetlimizdir.. Kabul ederse kendisinin davetiyesi tüm yol masrafları ( uçak bileti ) ve konaklama sı MT izmir tarafından karşılanacaktır... Erhancım davetimizi geri çevirmezsen çok mutlu olacağız 23 eylül gecesi bizlerle olman dileğiyle...

Tüm MT ailesi ve Yönetim arkadaşlarım davetlimizdir...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
EgeKnn' Alıntı:
Bu site sayesinde yüzlerce kişi ile arkadaşlık kurduk motosiklet hakkında bilgi ve birikimimizi arttırıyoruz bu güzel ortamı bizlere sağlayan emek veren değerli arkadaşımız adminimiz Erhan ERDİL ( skullhunter ) düzenleyeceğimiz gece için onur konuğumuzdur davetlimizdir.. Kabul ederse kendisinin davetiyesi tüm yol masrafları ( uçak bileti ) ve konaklama sı MT izmir tarafından karşılanacaktır... Erhancım davetimizi geri çevirmezsen çok mutlu olacağız 23 eylül gecesi bizlerle olman dileğiyle...

Kenancım davetin için teşekkürler. İşlerimi ayarlayıp o gece tüm izmirli MT üyeleri ile bereber olmayı çok isterim. Motosiklet.net in bugüne gelmesinde büyük katkısı olan MT izmir grubumuza ayrıca teşekkürler.

Bu geceyi daha özel hale getirelim ve tüm Türkiyeden MT üyelerini davet edelim.:cat:

MT ile Nice Senelere

Elbette MT ailesinden tüm arkadaşları aramızda görebilmek bizleri çok mutlu eder bu gece MT gecesi ve tüm dostlarımıza açık herkesi bekliyoruz...

Moderatör (forrap)
Mt İzmir gerçekten kısa zamanda uzun bir yol aldı...Bundan bir sene önce ''İzmir daha bir buluşma yapamadı'' diye düşünülürken,siteye üye olan biri sayesinde ilk buluşma az kişiyle de olsa yapıldı,sonra ikinci yapıldı bu sefer bir kişi daha fazla olarak yani diğer bir deyişle git gide ilk gezideki dalga konusu olan kazların sayısına yaklaşılmaya başlanmıştı...Ondan sonra üçüncü,dördüncü,beşinci buluşmalar ve devamları geldi ve her buluşmada gelen insan sayıları da aynı şekilde arttı artık kazlar deplasmandaydı,sayımız onları geçmişti.Bu gün eğer 30 motosiklet ve 50 civarı insanla toplantılar geziler yapılıyorsa bunu birazda şifre problemlerinden dolayı bir türlü giriş yapamayıp her seferinde yılmadan farklı nickle üye olan,Karşıyaka dan Buca ya sırf bir kişiyle tanışmak için gelebilecek kadar azimli olan ve son aldığı nicki kullanan Egeknn arkadaşımıza borçluyuz:) Herkesin kuşkusuz ki az yada çok emeği var bu grup üzerinde,bu günlere gelebilmemizin en büyük temeli seviyeli ve bir o kadar içten bir grup oluşturacak kadar kaliteli insanların bir araya gelmiş olmasıdır.Gruptaki herkes bu grubun farklı bir rengi,herkesin yeri farklı,bu yüzden MT İzmir de kimsenin yeri bir başkası tarafından doldurulamaz.Daha nice yıllara MT ailesinde,MT İzmir de yaşayabilmek üzere:rendeer:

çok güzel anlatmışsın tuncer :p gerçekten o günler geldi aklıma da şimdi baya bir güldüm yaa :p iyiki karşıyakadan bucaya gelip seni arayıp bulmuşum iyi bir dost edindim

yeri asla doldurulamayacak özel insanlardan dostlarımdan birisin işin nedeniyle pek fazla görüşemiyoruz belki ama grup dendiğinde akla gelen kişilerden birisin herzaman yakın zamanda görüşelim arayı bukadar uzatma :rendeer:

kenan abi süpersin yaaaa :rendeer: bence kampüste bir yer wardı(ismini bilmiyorum akşama öğrenirim) ayrıca yemek-içki-muzik war ...... of ya nasıl unuttum ismini oranın :pr:

Moderatör (forrap)
EgeKnn' Alıntı:
çok güzel anlatmışsın tuncer :p gerçekten o günler geldi aklıma da şimdi baya bir güldüm yaa :p iyiki karşıyakadan bucaya gelip seni arayıp bulmuşum iyi bir dost edindim
Teşekkürler abi,o günler gerçekten farklıydı:) Bende seni tanımış olmaktan çok mutluyum:cat:Bu arada son 3 toplantıya da geldim(geçen haftaki hariç) sen yoktun,bundan sonra daha çok aranızda olacağım Allahın izniyle:wiinkk:

kılıçbalığı' Alıntı:
bende gelebilirmiyim

hele bir gelme bak noluyo :queen:

başımızın üzerinde yerin ayrıldı abi :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben nerde yatcam yaw gelirsem...:silent: :mrgreen:
S&S

bence bu tüm turkiye geneli için geleneksel hale gelsin...
ilk kuruluş gunumuz bu olaya dahil edilsın
bence harika bir fikir...

zuhtupasa' Alıntı:
ben nerde yatcam yaw gelirsem...:silent: :mrgreen:
S&S

paşam havuz var bizim burada :queen: ATAKENT turistik yüzme havuzu :cherry: züper bi yer onun yanında kıyıda köşede bir kamp kuruveririz senle ikimiz tenten de gitarıyla renk katar güzel izmir gecemize

sen gel tüm yatacak yerler senin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
paşam havuz var bizim burada :queen: ATAKENT turistik yüzme havuzu :cherry: züper bi yer onun yanında kıyıda köşede bir kamp kuruveririz senle ikimiz tenten de gitarıyla renk katar güzel izmir gecemize
sen gel tüm yatacak yerler senin :rendeer:
çay varmı çay...:p :p :p balıgın yanında..:mrgreen: :p
S&S

sağolsun erhan istanbula geldiğimde ketıl hediye etti :p

çay olmaz olurmu heheheh

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
sağolsun erhan istanbula geldiğimde ketıl hediye etti :p
çay olmaz olurmu heheheh
İyi o zaman bende gelirken buz kovası getiriiim..belki lazım olur..:p
S&S

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çayı Kenan demliyorda biz izmire gitmezmiyiz bee :mrgreen:

hehehe ulen varya verilen sözlerın üstüne nasılda yatıyorlar insanlar
balık boğaz moğaz hikaye oldu
du bende geleyımde
havuza girelım bari.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar