Yeni bebeğimin fotoları burada Gv 650

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yanı da pek güzelmiş canım :)

Ya diğer yanı :)

güsel ama dimi :)

Önden

Bu da arka plaka tesadüf oldu tamamen benimle bir ilgisi kesinlikle yok :p

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!! Tekrarı halinde resminiz silinecektir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Moderatör tarafında düzenlendi:
şididen kazasız belasız sürüşler ama tutamayacagım kendimi plaka harbi boma olmuş :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pardon ama; motorunuza birazcık aşık olabilirmiyim ? :queen:

Kazasız belasız sürüşler. maşallah yaw süper görüntü.

sabah bitane serviste giderken gördüm ileride belki alırım bende

Dehşet makina aman nazar değmesin çok harika gözüküyor Allah kaza bela vermesin dostum güle güle kullan keyifle kullan... Yalnız çift ekzoz çıkışlı olsa daha bi hoş dururdu diye düşünüyorum + kaç para baba bu alet ?

güle güle kullanın Allah kazadan beladan korusun. Sürüşü nasıl? titreşim yapıyor mu? Gidon ağır mı? cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

dex_cooler' Alıntı:
güle güle kullanın Allah kazadan beladan korusun. Sürüşü nasıl? titreşim yapıyor mu? Gidon ağır mı? cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Sürüşü inanılmaz keyifli. Çok dengeli bir makina. Kalkarken biraz dikkat etmek gerekiyor çünkü çok güçlü gazı dengesiz açtınmı artçı selesine geçiriveriyor adamı. Gidon normal diğer kullandıklarımdan bir farkını görmedim. Vibrasyon 185 den sonra birazcık oluyor. Daha ileri gidemedim yol bitti bir de rodajda malum :)

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. çok yakışıklı makina. bu arada üzerinde sürücüyle fotoğraflarda koyabilir misiniz acaba? Motorun büyüklüğünü anlamamız açısındanda iyi olur kanaatindeyim. tekrar hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar