Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

30 temmuz 2006 da TMF tarafından yapılan Konya Moto drag yarışlarında 125-150cc kategorisinde mondial 150kn birinci geldi. yarıştığı motorlar arasında birçok cbr125, ybr125 gibi motorlar vardı. hepsini eledi ve birinci oldu. kendisini tebrik ediyorum.yarışan arkadaşın ismini unuttum.
motosikletin motorunda ekzozdan başka modifiye de yokmuş. asıl buna şaşırdım:silent:

çin malı motorun birinciliğini hazmedemeyen hakemler bile vardı. cbr125 cilere sesleniyorum asvalt ağladı bee :p :queen: (polemiklerimi ciddiye almayın sonuçta yarışan ben değilim:rendeer: )

Super Moderator
Tebrik edelim o zaman ne denir ki...
Hem Mondial'i, hem yarışçıyı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ylmzzz' Alıntı:
motosikletin motorunda ekzozdan başka modifiye de yokmuş. asıl buna şaşırdım:silent:

valla dostum bana pek inandırıcı gelmedi. sana bişi dediğim yok yanlış anlama. ama bence zor gibi görünüyor..

(bu kendi kişisel fikrimdir. lütfen polemik yapıcak cevaplar yazmayınız)

abi helal olsun ama teknik özellikleri karşılaştırıyorum da CBR 125 daha üstün.....
ama helal olsun abime olay motorla bitmiyor demek ki....... olay yüreğinde ve bileğinde bitiyor.....
unutmadan yokhsa bu çin malı motorların klasmanında birinci olmasın sakın?:silent:
eğer cbr125 ile 150 kn yi yan yana kalkerken görsem tamam derim :cat:

sametcakar' Alıntı:
valla dostum bana pek inandırıcı gelmedi. sana bişi dediğim yok yanlış anlama. ama bence zor gibi görünüyor..

(bu kendi kişisel fikrimdir. lütfen polemik yapıcak cevaplar yazmayınız)

biz de inanmamıştık. sonradan ustası antalyadan bir arkadaş çıktı. motorun sadece ekzozu var. sesi güzel çıkıyor. gerçekten de motorda ekzozdan başka modifiye yok. yarıştan sonra kendisiyle konuştuk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ylmzzz' Alıntı:
biz de inanmamıştık. sonradan ustası antalyadan bir arkadaş çıktı. motorun sadece ekzozu var. sesi güzel çıkıyor. gerçekten de motorda ekzozdan başka modifiye yok. yarıştan sonra kendisiyle konuştuk.
doğrudur dostum. bişi diyemem. ama dediğim gibi bana pek mantıklı gelmedi.
yinede saol bizi bilgilendirdiğin için:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beni asıl meraklandıran o kategoriye hiç mi 2 zamanlı katılmamış.

88 model dökük bi gilera bile hepsinin eksozonu eline verirdi

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Beni asıl meraklandıran o kategoriye hiç mi 2 zamanlı katılmamış.

88 model dökük bi gilera bile hepsinin eksozonu eline verirdi

2 zamanlıların yarışa katılması yasakmış. onların kategorisi ayrı ve daha böyle bir kategori yok.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylmzzz' Alıntı:
2 zamanlıların yarışa katılması yasakmış. onların kategorisi ayrı ve daha böyle bir kategori yok.

Yeterli katılım olmadığı için klasman açmamışlar demek ki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya mondial'e varana kadar ne motorlar vardır ordada. heralde diğerlerinin pilot'u acemiydi.
yoksa o kupa mondial'e kalmaz
:queen:

sametcakar' Alıntı:
ya mondial'e varana kadar ne motorlar vardır ordada. heralde diğerlerinin pilot'u acemiydi.
yoksa o kupa mondial'e kalmaz
:queen:

sanırım 10 tane cbr125 rahat vardı. hepsinin pilotu acemi değildir bence. mondiali süren arkadaş çok iyiydi. ayrıca yarış 400m yani motorlar son hızına nerdeyse ulaşıyor. motorlar arasında güç farkı olsa ne kadar acemi bile olsalar yaklaşık 10 cbr125 den birisi geçerdi.

şampiyon mondial heyttt:queen:

bu arada 11.9 beygir motor. ekzozla biraz artmıştır belki de. cbr125 inkide 13.2 bg. marka değil güç önemli.

mesela bir motor daha vardı better ve honda karışımı bir motordu. fakat iddialıydı. markası bile yoktu tam olarak.

markaya bakmıyor. tamamen motor gücüne ve yeteneğe bağlı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu motorların şanzıman oranları çok kısa diye duymuştum. Onunun da etkisi vardır. Zaten bu klasman motorlar 400 metrede maksimum hızlarına ulaşamıyorlar sanırım

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bu motorların şanzıman oranları çok kısa diye duymuştum. Onunun da etkisi vardır. Zaten bu klasman motorlar 400 metrede maksimum hızlarına ulaşamıyorlar sanırım

tam olarak son hızlarına yaklaşmıyorlar tabi ama yaklaşıyorlar bayaa.

motorun son hızı 120-130 arasıymış. son hız yarışı değil zaten drag yarışı.

mondialin ivmesinin daha iyi olduğunu biliyoruz artık:p :cherry:

neyse yeter bu kadar polemik.:)

kılıçbalığı' Alıntı:
At binicine göre kişnermiş ......dotum mondial sürücüsü seni kuluyorummmmmmmm
haklısın abicim at binicisine göre kişnermiş katılıyorum bizim orhanada söylemek lazım birdahaki yarışta atı öttürmesin kişnetsin söyleyelim hehehe

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Mondial sürücüsünü tebrik ediyorum ama cbr 125 kullanan yarışçılarada teessüf ederim en kralı gelse ki geldi motosikletimin orjinal haliyle rahatlıkla eline veririm o eksozu ne saçmalıkmış bu yaa ben kanuni racer 200 ü solluyorum uzun veya kısa yolda ki bu 150 cc gelsin ruhsatımı koyarım :bounce:

Arkadaşlar drag olayı apayrı bi olay tamamen sürücü ile araç arasındaki senkronizasyona bakıyor. benim ilk arabam uno ile 60-80 km hıza benden önce kimse kalkamıyordu. hatta bmw 320i bile kalkışta yetişemedi. ama sonrası tabiki geçecektir. bu konuda mondiali kullanan arkadaşı tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar