akşam ufakta olsa kaza yaptım

akşam üzeri esnaflarımızın ısrarla göle çevirdiği asfalt üzerinde fren yapmak zorunda kaldım ve çok artistik bir şekilde düştüm. lastiklerim uzak doğu arazi olduğu için resmen paten yaptım. fren manetini ve sağ aynayı kırdım grenajı çizdim ve dün özene bezene 230 ytl aldığım ve ilk bu akşam giydiğim icon rebel cyclepants pantalonumu boydan boya yırttım. allah razı olsun bu esnaflardan!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzuldum gecmis olsun kardes bosver pantolon yirtilsin Allah daha beterinden korumus seni.

bence bugun yada yarin git o esnaf arkadaslara durumu izah et ve rica et sen en azindan gorevini yerine getirmis olursun bir baskasi kaza yapmaz o yuzden :rendeer: :rendeer: :rendeer:

aynı dert benim de gözlemlediğim kadar her yerde var akılları sıra tozu engellediklerini ve dükanın önünü serinlettiklerini sanıyolar ama bilmiyolarki araçların tekerleklerinin kayabileceğini:salut: :pr:

haklısınız daha kötüsü olabilirdi. arkadan bir araç gelip vuurabilirdi yada frenlemeyip birden yola çıkan araca çarpabilirdim. ama bana koyan daqha pantolonu sadece 4 dk giyebilmem oldu. :)

Geçmiş olsun.... "icon rebel cyclepants " nasıl bir pantolundur ? azmı üretilir ..çokmu pahalı valla merak ettim..kaza yapmışsın canını kurtarmışsın motor devirmişsin belki de yaralanmışsın ama "icon rebel cyclepants " diyorsun başkada demiyorsun ??? "icon rebel cyclepants "' da geçmiş olsun

valla öyle bi anlatmışın ki bende pantolona yazık olmuş dedim içimden, motoru falan düşünmeden. :mrgreen:

Geçmiş olsun...

arkadaşıma amerikadan aldırdım. work&travel yapıyodu amerikada ama kadıköyde motoshow (yada shop da olabilir) vardı daha pahalıydı. ta amerikadan gel il 4 dk de yırtıl. ayağımdaki sıyrık ve motor umurumda bile olmadı açıkçası. maneviyatı büyük pantolonun

pantalon görevini yapmış işte seni korumus.... bu arada geçmiş olsun :rendeer: burası TÜRKİYE..... :queen:

Arkadaşlar her ne kadar cana geleceğine mala gelsin desek te insanın canı yanıyo sonucta yeni alınmış ve yırtılmış aynı şey bizimde başımıza gelse bizde üzülürüz heralde :) Kardeş geçmiş olsun umarım bi daha böyle şeyler yaşamazsın yeni yeni pantolonlar alırsın inşallah :p

sağolun çok teşekkürler. allahtan yavaştım şöyle bir 90 üzeri giderken olsaydı o zaman pantolondaki korumaların pekte bir işlevi kalmayacaktı. ama bu pervasız davranış özellikle motosiklet kullanıcıları için çok büyük tehlike!

geçmiş olsun arkadaşım... giysiye üzüldüm ama ne derler cana gelcene mala gelsin takma kafana..

sağolun. yalnız ön fren manetini internetten bulamazmıyız? şimdi bursaya gitmek zor geliyor!:p

ReBeR' Alıntı:
dün özene bezene 230 ytl aldığım ve ilk bu akşam giydiğim icon rebel cyclepants pantalonumu boydan boya yırttım.

Kardeşim geçmiş olsun öncelikle....

İyi de bu tür korumalı kıyafetleri zaten bu tür durumlar için alıyor ve giyiyoruz. Üstünde olmasa idi yırtılmazdı, o zaman daha mı iyi olacaktı ?

Pantolan işe yaramış ve gitmiş. Amacı da bu zaten !

Üzülme, daha ne pantalonlar alırsın....

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Geçmiş olsun aynıdert Denizli de de var çıldırtacaklar beni bi gün:pr: her taraf aynı göll yaa kaçacak bir lastiklik kuru yer bile bırakmıyolar :pr: özeniyolar resmen hiç üşenmeden bütün yolları ıslatıyolar motosikletimin çamur olmasından falan geçtim arkamdan sıfıra sıfır araba geliyo (genelde dolmuşçular vuracak kadar yakındarn giderler) Allah korusun bi düşsem bide arabanın altında kalacağım:pr: :pr: çok uzattım galiba tam yarama bastın :pale:

Geçmiş olsun kardeşim pantolona üzüldüm ama iyi bi terzi belki tamir edebilir:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar