DİKKAt Ortaköy Kuruçeşme arasında

arkadaşlar ortaköy kuruçeşme arasında eğlence yerlerini az geçtikten sonra asfalta yama yapmışlar (yolun sağ kısmında bebek istikametinde) ve asfalt tehlikeli bir biçimde içeri çökmüş. hem çöküntü hem delik var. uzaktan görünmüyor. aman dikkat edin. özellikle gece... trafik polisiyle konuştum aman dedim kaza olur, motorlu polisti, biliyorum bizim de başımıza geliyor dedi. ama belediye ile ilgili dedi vs vs vs sonuçta naparlar bilmiyorum. hem sizin hem çevrenin dikkatini çekmek istedim. zaten yollar inanılmaz bozuk... dikkatli olun...

verdiğin bilgi için teşekkürler o tarafa geçersem dikkat ederim çok saol:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağol arkadaşım,Allah razı olsun.

ya o yoldan geçerken akılda kalırsa iyi bakalım sadece motoru sürerken pür dikkat yola bakmak yeterli galiba yoksa her çukuru aklımda tutsam Ooo Ooo yada çukursuz yolları akıllda tutayım onlar daha az :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

hergün bu yolu kullanıyorum şükür böle bişi gelmedi basıma galiba ezberlediğimden oluyo verdiin bilgi için tşkürler.dikkatli olmak lazım.istanbul yolları mayın tarlası.

bu çöküntü ezberledikleriniz gibi değil pek :wiinkk: ilginç bişi, taze asfalt eskinin üstünden nası olduysa içeri doğru göçmüş... hem v şeklinde hem de delik var, tam motor lastiği girsin de uçsun gibi açılmış :cat: aslında bu konuyu bizzat çukura dikkat edin diye açmadım... yollarımız düzleşir diye açtım belki ikaz edersek falan... zor bir ihtimal de olsa...

Adam gibi yol yapmayı öğrenselerde bende ödediğim vergilerin yol su ve elektrik için olduğunu anlasam.

eşimle beraber bahsettiğin çukura düşmekten son anda kurtuldum. eğer teker çukura gelseydi sanırım düşmüş olacaktık.

Arkadaşlar bende 2 gündür oralardaydım ama o bahsedilen yeri görmedim, dikkatimden kaçmış demekki, dikkatli olmak lazım, duymuşsunuzdur geçen gün barborosta 2 motorlu genç ölmüş, hepimizin başı sağolsun.

bugün aynı yoldan dönerken tekrar baktım, etrafına plastik konilerden dizmişler dört beş tane. fakat daha da tehlikeli biçimde çökmüş... anlayamadığım artık deliğe bakınca altının bomboş olduğu gözüküyor. sanki kanal gibi bişi açılmış, komple boşluk çöküntünün altı. belki yağmur gideriydi ve demiri sökülüp üstüne direk asfalt atılmış...

[email protected]

bıyıklının da belirttiği gibi belediyeye bir e-posta atabiliriz en azından. ben attım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 saat önce ordan gçtim hala aynı öle etrafınnı sarmışlarr hafif çukurumsu bir yer DİKKAT!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben mesaj attim insallah geregini yaparlar ve bu uyari icin tesekkurler

bence ornek bir davranis :cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
:cat:

ads305zti2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar