1850ytl lik motorda 918 ytl hasar 151 rs mondial...

selam arkadaşlar ben motorla kaza yaptım :pr: olay şöyle oldu:ben böyle öküz görmedim arkadaşlar öglen saatinde eve gitmek üzere 151 rs mondial markalı 34 aej 78 plakalı motoruma bindim eve geldim yemegimi yedim yola çıktım işe gidiyordum her zaman gittim yolda giderken hızım 50 km karşı tarafta gelmekte olan 16 u3206 plakalı kamyonet sürücüsü (aptal):pr: benim taraftaki sokaga birden kafayı sokmaz mı bende frene asıldım ama motor kızaklayıp adamın tamponun altına motor girdi bende yere düştüm benim dizim soyuldu elindede hafif çizikler vardı neyse ben ayaga kalktım yerimde iki tur attım baktım adam aşagı indi başladım adama bagırmaya :queen: :queen: :queen: ya sen koca motoru görmüyonmu felen adam da bana sende bişey var mı diye ikide bir soruyo len daha ne olucak dedim motorun ... belledin dedim adam sana bişey olmasın diyo adama diyom bende bişey yok diyom adam anlamıyo :queen: neyse polis çagırdık zabıt tuttu benim motor haşat direksiyon yomuk far yerde sagı solu kırıldı yarısı gün trafikten raporu aldım adam %100 suçlu motoru servise verdim belgeleride verdim sigortadan adam motora bakmış motorcu 918 ytl masrafı var demiş motorcuya bu motoru kaça alırsın demiş 200 ytl demiş o zaman beklemeye alın demiş adamın gidiş o gidiş 4 gün oldu daha haber yok ya 0 ını vericeklermiş yada yapılıcak mış da ne bekletiyosunuz ben motorsuz ne yapıyım şimdi ya daha motor7250 km zevkini alamamıştım bide 01,08,2006 da memlekete gidicektim (karabük) ya onda kaldı ama o adamı bi görsem kamyon la üzerine sürücem ..zaten motorun 0 ı 1850 benim motorda 918 ytl hasar var versinler 0 ını ugraşmasınlar yaaa ....:salut: :salut:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun iyiki sende bişey yok iki ayaklı hayvanlara dikkat et...

Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Öncelikle geçmiş olsun...

Bence başka servislere sormanda da fayda var. Daha önce farklı 2 servisin farklı fiyatlar vermesi gibi olaylara da rastlandı.
Bu fiyatın çok daha altı da üstü de verilebilir, kararını ona göre verebilirsin.

olcan138' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun...

Bence başka servislere sormanda da fayda var. Daha önce farklı 2 servisin farklı fiyatlar vermesi gibi olaylara da rastlandı.
Bu fiyatın çok daha altı da üstü de verilebilir, kararını ona göre verebilirsin.
ya abi fiyat beni ilgilendirmiyoki exper motora bi baktı gitti gidiş o gidiş bidaha haber yok ama ben yarın ne yapıcagımı biliyom o sigortaya

ZealsunChopperSanlı' Alıntı:
Geçmiş olsun iyiki sende bişey yok iki ayaklı hayvanlara dikkat et...
o iki ayaklı hayvanlar daha dikkat edicem abi saolasın

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş olsun.
sizdeki hasara bakılırsa korumanız zayıf olsa gerek,lütfen kıyafet konusunda daha dikkatli olun.
bahsettiğiniz iki ayaklı hayvanlardan çok var, onlardan kaçamazsınız ama önlem alabilirsiniz.

PcKopatGhostRider' Alıntı:
geçmiş olsun dostum..yenisini al bence.. :rendeer:
verseler alıcam da eskini bile alamıyom

has_adam' Alıntı:
geçmiş olsun.
sizdeki hasara bakılırsa korumanız zayıf olsa gerek,lütfen kıyafet konusunda daha dikkatli olun.
bahsettiğiniz iki ayaklı hayvanlardan çok var, onlardan kaçamazsınız ama önlem alabilirsiniz.
evet haklısın hiçbir koruma yok ama alıcam söz zaten insanın başına kaza gelince akıllanıyo ama...

Son düzenleme:

er5

hocam gecmıs olsun oncelıkle experınle konus o kadar masrafla senın motor perte cıkar sende parasını alırsın motorun .

abi büyük gecmiş olsun sende ciddi bişe olmaması iyi motorun içinde gercekten cok üzüldüm...

Saygılar.....

geçmiş olsun. söylediğine göre yenisini almanı sağlayacaktır sigorta şirketi merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar