selam moto keyfciler ank lı modif manyakdan selam

selam
arkdaslar
sitenizi babama bagırıken buldum :):):):):):):) neden derseniz bızım peder gecenin 4 unde tv nin sesini sona vurmus zaga yı ızlıyor annemde ona uymus :D onlara bagırıcakdım :D sizden 2 kısının :D soledıklerını duydum ve bende modifiyeci birisi oldugum ıcın :D ve motor sporlarıyla her turlu ılgılenıp ve forum sayfalarını sevdıgım ıcın :D geldım
adım serkan spor tıf bırısıyım taekwondo ve bb ıle ugrasıyoruma ssa yukarı 8 yıldır tr 3 suyum
araçlara gelınce
tunerız ankda opel performance shop sahibiyiz e30 muz var enka yı duymussunnuzdur duymayanlara soleyım enteller modifiye katili ((özellıkle bayanlar )))
ank dakıillega drag dıyolar orada her hafta kapısırız zevklı olur sım9 dıyeceksınız opel cısınız e30 nuz var e30 bır ruhdur ben e30 töbe hsa tapıyorum bmw benım ıcın her sey demek motor sıklere gelınce moto gp ye bayılıyorum o muhtesem seslerı yoqmu bır kere gordum haqyatım boyunca ona asık oldum ist gelmısdım halamın komsusı ıdı 900cc yamaha idi sanırım yalan olmasın sesi beni öldürdüm ama e30 ları anlatmayın her kez bilir yeri göhü inleten seslerini :Dne ıse daha cok konusuurz

Süper Moderatör (BBRR)
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin sayın arkadaşım...

Hoşgeldinde azıcık düzgün yazsaydın daha güzel olurdu decoder lazım çözmek için.:cherry:

hşlgdin akrdşam maırum isteded ağrigindi luburns:) (dj_JAwsS)
hoşgeldin arkadaşım umarım sitede aradığını bulursun:) (mt)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin, yalnız şu yazını düzelt hepimiz Tarzanca bilmiyoruz. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ... :rendeer:

eyw hocam bırdew arkdas esan boga demıs babamdan arabayı bazen calıyorum bız k.örende oturuyoruz cubukda :D anlarsınya bır arkadas var kaçamak yapıyorum guzel arabalar var cubukda 06 gs 320 var onu gordum borusan otonun onu saten demeye grek yoq z3 ler e36 lar felan enkaya gelırsen tanısırız
06 ks 325 :D

hocam yazılar ıcın ozur acele cıkmam lazımdı yazıyımda kacıyım dıye salladım ole :D arkdas demıs pederde para bol dıye sayılır opel servisiyiz aynı samndada performance shop sanayıcı degılız servisiz en dandık bır motor kapak gelse kafadan 2 mılyar dusuyor yanında 5 kısı calısıyor dukkanın gelırlerı felan derkern hıç kalmıyorsa peder 3 4 rahat kalıyor bunun 1 mılyarı benzın desen :D ben cok gezerım pederın arabayı cok kaçırırım oda zamanında motorcuymus :D aynı samandada draglara ozel dızayn edılmıs sadce mah. ve ulusal draglarda kaldırdımız 73 comoddrre mız var :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar