Dün Gece Eşim, Gitti Ve Geri Geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı eşim dün gece defalarca istifra etti.Bitkin bir haldeydi.Ziyaretimize gelen bir arkadaşımız doktora gidelim derken eşim, yere yığıldı.Çocuğumun anası o metanetli kadın buz gibi oldu hemen kollarımda arabaya taşıdım ve hastaneye gittik.
hastanede bir odaya koydular onu ,doktor hanım geldi tansiyonunu ölçtü,ağrı kesici ve diazem iğnesi yaptılar.serumunda içine bir takım ilaçlar koydular.bir tanesi vitamindi.sabaha kadar hastanede kaldık.yalnız sebebi belli değil hastalığının.yalnız dikkatimi çeken birşey oldu biz oradayken en az altı tane kusma ve ishal vakası geldi.ama hiç birisi eşim gibi değildi.onlar iğne olup çıktılar.bilginiz olsun.Eşim şimdi iyi ve hafif ağrıları var. Öbür tarafa gittiğini ve geldiğini söyledi.Allah beterinden korusun ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi gecmis olsun biran önce eski sagligina kavusur insaallah :rendeer:

Reha kardeşim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda iyiliğini verir inşallah. Sıcaktan veya gıda zehirlenmesi gibidir. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle ailece sağlıklı ve beraber uzun ömürler dilerim size. Mehmet Aksu A Rh + 0536 299 07 03

çok büyük geçmiş olsun,, bi süredir salgınlar var,,meyvelerden, sulardan falan ,acaba buda böyle bişeymi? neyse tekrar geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanır inşaallah... :rendeer:

töbe töbeee geçmiş olsun hayırdır yav nasıl sebebi bilinmiyor onu anlamadım teşhis falan yokmu babacım açıklama şu sebeb bu s ebeb dıye ..
malum sıcaklarda ishal vakaları çok oluyor ama bu oyle bişiii d eğil demekkı
ACİL ŞİFALAR GEÇMİŞ OLSUN....

Geçmiş olsun kardeş ,Fındıklı dayım acil durumlarda haber iletmen yeter elimden geldiğince tüm dostlara yardıma hazırım ,acil şifalar.

abi büyük geçmiş olsun Allah korusun inş. en kısa zamanda iyileşir allahım sana ve cocuklarına bağışlamıs yengemizi

Moderatör
Gecmi$ oLsun, aciL $ifaLar dostum.. GerekLi tahLiL ve tetkikLer yapiLdiktan sonra umarim ciddi bir $ey cikmaz.. E$in ve cocugunLu birLikte sagLikLi ve mutLu yiLLar temennisiyLe tekrar gecmi$ oLsun..

boy

Çok geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir.

Çok geçmiş olsun, aman dikkat bu aralar bu haberler yüzünden moralimiz sıfır zaten, kardeşim yapabileceğimiz bir şey varsa hiç çekinmeden arıyabilirsin, ACİL ŞİFALAR.

Müslüm Akpek
0532 228 08 59
0212 557 52 20

Geçmiş olsun, çok üzüldüm:salut:
inşallah en kısa zamanda iyileşir:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abİcİm BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun Yengeme Selamlar Ufakligin GÖzlerİnden Öperİm Yapabİlecegİmİz BİŞey Varsa Tlf No Bİlİyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim çok büyük geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

çok geçmişolsun
illaki bi nedeni vardır bence abi istersen başka doktorlara da bi danış derim siz bilirsiniz tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar