Yeni motorum için egzos arıyorum

Selam arkadaşlar....Sonunda aldım motorumu...Ama sesinden pek memnun kalmadım....Hyosung gt250R aldım ama sesi normal motorlar gibi...YAni pekde bişey beklememek lazım biliyorum ama yine de yeni bi egzos taktırmaya karar verdim...DEviL düşünüyorum ama çok pahalı 400'den aşağı yok...Siz ne tavsiye edersiniz ya da bildiğiniz ikinci el DEViL Egzos satan bi yer varmı ya da elinde olupda satmak isteyen....İstanbulda oturuyorum telefonum : 555 596 16 18
Lütfen satmak isteyenlerin araması rica olunur ismim Arda...
Şimdiden herkese teşekkürler...

gt250 r için eksoz

merhaba ben elazığda motosiklet servis satış ve galeri işi yapmaktayım . hyosung gt 150 r dan 4 tane sattım
çok manyak bi makine. 2 tanesine performans eksozu taktım. çok güzel oldu. tabitamamen racing olmuyor ama düşük devirleri çok benziyo ve gür ses veriyor. sana 1 tanesinin resminide yolluyorum bak istersen. buarada elazığa yolu düşen herkesi beklerim.................:bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
motorun garantiden çıkar ...ayrıca motordan 250 cc motor sesi çıkıyo ... bence bırak öle kalsın

Ya şimdi orjinal egzosu saklasamdamı motor garantiden çıkıcak anlayamadım...Ama herkes taktırıyo...Bi de yani bi arkadaşım takmış devil marka bi egzos taktırmış ve öle bi ses veriyoki inanılmaz yani anlayamazsın bu sesin bi 250lilikten çıktığını...Ben de öle bişey arıyorum...Yani yanımda scoter gidiyo ama aynı sesi çıkarıyoruz:) Varmı böle şey ya...ybr 125 geçiyo benimkinden daha çok bağırıyo:D Yok abi siz bana bulun bi kaliteli ucuz egzos böle ikinci el çıkma mıkma ben de taktıriyim biraz daha fazla benzin yakarız ama sesimiz güzel çıkar...Sesimizi kısmayalım dimi:p

ABİLER SİZDEN Bİ RİCAM VAR BENİMDE 125 CC MOTORUM VAR ONA GÖRE AŞIRI DEĞİL AMA SPORTİF KARIŞIMI Bİ SES ÇIKARAN EGZOS ARIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
(OTOMATİK SCOOTER BİSAN)::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos::

abi ben bakıyorum da...Herkesin motorunda ses performans egzosları var...Ama sorunca kimse bilmiyo yaw...:pr: Bi söyleyin yani herkes 500 600 milyon verip gidip o parayamı alıyo napıyo ona göre bilelimde yoksa başka bi çözümü gidip bizde vericez o paraları napalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar