Lastik Patlamalarına Kesin Çözüm

söyle bir ürün var; Closer Zırh-Patlamayan Lastik sitede arattım kullanan bir kişi bulabildim. memnunmusunuz diye bir sorayım dedim. zamanla sızma yaptımı? hangi hıza kadar kullanılabilir?

Denizli İl Temsilcisi
abi bana pek sağlıklı gelmedi :mrgreen:
hani lastik patlamadn döksek olur demi

bunu bir tamirciye sordum, bu aletin pek sağlıklı olmadığını ,hatta bu tip lastiklerin kendilerine geldiğinde ilgilenmediklerini söyledi.
ne derece doğru bilemiyorum tabii.

Güzel bir ürüne benziyor... Araştırmak lazım tabi tşkler...

Urunun farkli oldugu iddaa ediliyor diger kopuk urunlere gore ve fiyat ayni.Gercekten denemek lazim ama benim gibi eski tip subabli lastik kullananlar icin bu urun ne kadar ise yarar ajaba.Hic bir aciklama yok.

almak lazım aslında her ay lastiği patlarmı adamın yaw bwnim patlıyo bende yarılcam artık hatta şuan bile patlak allah sizi inandırsın allatan dublex

dostum her ay patlıyorsa durduğun hata. zaten makinen race değil al zararından çok yararı olur sana. artık her nerde kullanıyorsan... raptiye fabrikası önü falan. :)

zeda3000; iç lastikli tekerlerde kullanılmıyor. bunun dışında imzan ev yapımımı?

e kardeşim hiç mi kullanan yok? kullanana da mesaj attık bak topic açtık bir uğra diye ama hiiiç.

bu ürünü bende nette gördüm ne kullanana rastladım nede satan bir yere bencede güzel bişeye benziyor ama muamma gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar