üzerinde konuşulması gereken oldukça ilginç bir foto :)

arkadaşlar bu fotoğrafı görür görmez sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüm....
yurdum insanından yeni bir ilginçlik örneği daha...
bu şirin çift;seleye açtıkları havlu,kafalardaki kasklar ve atlamış oldukları küçük ayrıntıyla (vücut onlar için önemsizdi,kafasız beden neye yarardı ne de olsa) yorumlarınızı bekliyor...bu arada resme dikkatli bakın arada minicik bir ayrıntı daha var!!! :silent:
sağlıcakla kalın...

::melek02:
gariban1dw9.jpg
[/URL][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim gayet normal bir resim
türk oldugumuz burdan belli işte
atalarımız attan inmezmiş e siz nerde gördünüz hangi osmanlı full koruma ve kaskla ata bindigini ee bunlarda bizim demir atlarımız yani genlerde bütün olay kanımızda var cengaverlik 4.muratlık karaoglanlık

ayrıntı?egsozun uzerıne gelen havlumu..yoksa ordakı terasa benzeyen gobekmİ:D aaaaaaaaaaa
arada cocuk var sımdı gordum..

arkadaşLar bu bir şey değil hep türk türk die eleştirmeyeLim. tamam kötü örnek ama bizden çok daha farkLı boyut ta oLanlar var.. onun için kendi insanımızın hatasını hata olarak nitelendirelim.. '' Türk İnsanı'' olarak değil

Çocuk arada pestil olacak haberleri yok yaa... Bi kaza anında ( Allah göstermesin ) o adam ufacık çocuğun üstüne düşse neler olacağını düşünmek bile istemiyorum... Yazıkkk...

Ayrıntı kadınla kocası arasında minicik bir detayda gizli. Allah nazardan saklasın:))

olur abicim böyle şeyler, ama bu yer türkiye olmaya bilir yani hanzo heryerde hanzo

Arkadaşlar siz demeseniz varya o bebegi göremeyecektim hiç dikkat etmedim yaw yok yok ben en iyisi en yakın zamanda bi göz doktoruna gideyim :p

Kesin antalyadir zaten , yurt disinda motorcular ile konusmustum , bana dedikleri aynen su.Haaa evet Turkiyeyi biliyoruz Jawa marka motorlara 3 kisi biniyorsunuz hep.Bunlar sadece Turkiyede olur.

Geçen haftasonu bende kask da yoktu, bunlar en azından kask takmış:cherry: ... haa o minicik ayrıntı da yok bende:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aradaki çocuk olmasa bu ben'im diyeceğim ama.....

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
resimdekilerin türk olduğunu nereden biliyorsunuz resimde türk olduklarına dair bir ayrıntı yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar