tugrul arkadasim hosgeldin aslinda pek hos gelmedin ama umarim hos bulmussundur. aslinda sende ilk basta hos bulmadigini zannettin ama sonra anladin ki ........
sen bakma bana lafi cok uzatirim

kisaca hosgeldin kardes :rendeer:
Cruiser
(İng.) Fabrika üretimi tüm gezinti motorlarına verilen ad. Yere yakındırlar. Sürat ve viraj almak için uygun değildirlerdir. Seri olarak üretilmiş tüm Harley Davidson’lar , Honda Shadow-Magna , Kawasaki Vulcan-EN serileri vs. bu gruba girerler)
Chopper
(İng.) Tam kelime karşılığı helikopterden gelmedir. Seslerinin benzemesinden çağrışım yapılmış olabilir.Ön çatal açısı (rake) geniş olan cruiser tipi özel üretim motorlara verilen isimdir. Seri olarak üretilmezler. webmaster dan not: helikopterler havayı kestikleri için chopper diye anılırlar. Genelde cruiser tipi motosikletlerin kesilip biçilerek yada tamamen elde yapanın kendi tasarımı olarak ama yine kesip biçilerek yapılmasından kaynaklanan bir terimdir.
haaa bu arada tanimlar bana ait degiller onu belirteyim milletin hakkini yemeyim :wiinkk:
yav linki kaybettim orda daha fazla bilgi vardi ama kaybettim iste hay bin kunduz!!!

neyse arama kismindan bircok bilgiye ulasabilirsin bir tik kadar uzak