destinyofrock (KADER)arkadaşımıza çarpan sürücü dün bulundu

:) evet arkadaşlar geçen hafta pazar günü üzücü bir olay yaşadık destinofrock (kader) arkadaşımız sarıyer levent sapanağında dengesiz bir sürücü tarafından sıkıştırılmış ve kaza yapmıştı:pale: .olayın üzerinden bir hafta geçti ve emniyetten bir haber çıkmadı ama sitemiz sayesinde özellikle zafer abi çok teşekkürler araç plakası yardımıyla şahısın ev adresine ulaşıp kader arkadaşımıza iletilmiştir :cat: ve dün saat altıda yola çıkan kader ve mustafa arkadaşlarımız sanayi mahallesinde aracı bulup yerini tesbit etmiştir ve bunun üzerine polise haber verip polis ekipleri eşliğinde şahsı evinde kıskıvrak yakalatmışlardır:farao: .kendilerini bu üstün takiplerinden dolayı tebrik ediyorum gerçekten çok iyi iş çıkardılar:bounce: . ben oraya bu bölümden sonra ulaştım ve çok sevindik tabe.:p
daha sonra şişli karakoluna gidildi kader ve mustafa arkadaşlarımızın ek ifadesi alınarak davacı olduklarını tekrar bildirdiler ve biz ordan ayrıldık:mrgreen: .şahıslar suçunu kabul etti ve ifadeleri alınmak üzere karakolda kaldı.:farao:

:rendeer: emeği geçen herkeze arkadaşlarım adına çok teşkkür ediyorum :rendeer:

:queen: :queen: :queen: çok sevinçliyim bulundu yaaffff:queen: :queen:

:p bu ara gelirken ufakbi kutlamasınıda yaptık tabe patatesler için teşekkürler kader :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahanda patladı...ooh yakalayanların ellerine sağlık..hade bakalım bundan sonra noolcak..:bounce:
S&S

çok güzeli olmuş en azından böyle kişiliksiz karektersiz şahışlara meydan bırakmamış olduk herkes haddini bilsin trafikte burası dağbaşı değil....

çok sevindim:)
kesinlikle arkasını bırakmayın ve bize gelişmeleri bildirin
yardım edebileceğimiz bir şey olursa buraya yazmanız yeterli:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer: bravo

çok sevindim böyle kendini bilmezlerin cezasız kalmaması gerekiyor:cat:

Super Moderator
ohh çokk sevindim umarım sağlam bi ceza vardır kanunda bunun için bari akıllanır bi daha yapmaz hayvan

Önce bi dövseydik sonra haberlere çıkarsaydık bide taxim meydanda sallandırsaydık sonra kırık camlarla dolu yolda yürütüp yaralarına tuz bassaydık filan keşke zaten o arada polis gelir alırdı...

kader arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun....

dostdark' Alıntı:
emeği geçen herkese tesekkurler
walla cok sevındım...yakalandığına....:queen: :)
kader gözün aydın...:cat:

bugünün en güzel haberi bu.... en azından o sürücü bi daha trafiğe çıktığı zaman düşünür.. kader adına çok sevindim..

dostdark' Alıntı:
emeği geçen herkese tesekkurler::biggrinn ::haapppy: ::biggrinn
walla cok sevındım...yakalandığına....:queen: :)
kader mustafa gözünüz aydın...:cat:

Kader zaten anladığım kadaıyla dişli bir ablamız, adam yanlış motora çarpmış demek:mrgreen: Umarım o (affınıza sığınarak) ayı, hakettiği cezayı alır...almazsa da biz verelim...deeer mişim, ortamı gerer mişim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar