evet arkadaşlar geçen hafta pazar günü üzücü bir olay yaşadık destinofrock (kader) arkadaşımız sarıyer levent sapanağında dengesiz bir sürücü tarafından sıkıştırılmış ve kaza yapmıştı

ale: .olayın üzerinden bir hafta geçti ve emniyetten bir haber çıkmadı ama sitemiz sayesinde özellikle zafer abi çok teşekkürler araç plakası yardımıyla şahısın ev adresine ulaşıp kader arkadaşımıza iletilmiştir :cat: ve dün saat altıda yola çıkan kader ve mustafa arkadaşlarımız sanayi mahallesinde aracı bulup yerini tesbit etmiştir ve bunun üzerine polise haber verip polis ekipleri eşliğinde şahsı evinde kıskıvrak yakalatmışlardır:farao: .kendilerini bu üstün takiplerinden dolayı tebrik ediyorum gerçekten çok iyi iş çıkardılar:bounce: . ben oraya bu bölümden sonra ulaştım ve çok sevindik tabe.
daha sonra şişli karakoluna gidildi kader ve mustafa arkadaşlarımızın ek ifadesi alınarak davacı olduklarını tekrar bildirdiler ve biz ordan ayrıldık:mrgreen: .şahıslar suçunu kabul etti ve ifadeleri alınmak üzere karakolda kaldı.:farao:
:rendeer: emeği geçen herkeze arkadaşlarım adına çok teşkkür ediyorum :rendeer:
:queen: :queen: :queen: çok sevinçliyim bulundu yaaffff:queen: :queen:

bu ara gelirken ufakbi kutlamasınıda yaptık tabe patatesler için teşekkürler kader