Giris Amacim Tanisip Kaynasmakti.. Daha Iki Haftalik Motorcuyum..

siteye üyelik amacımızın tanısıp kaynaşmak oldugunu hemen herkez biliyordur.. ama ne hikmetse konuya cok fazla yaklaşan arkadas bulamadım.. ve arıyorum.. ben daha çok taze motorcuyum.. ve eminim benim gibi çok kişi daha vardır.. inanın motor yolda çok ufak bi arıza bile yapsa kamyon tutup servise götürürüm.. ve ben ole yapmak istemiyorum.. ( motoru aldıgım ikinci gün 30 ytl kamyona para verdim..) ve eger bikaç arkadasla tanısır ve sık sık buluşup görüşürsem bu eksikliklerim birazda olsa gidecektir.. umarım benim gibi çok arkadas çıkar.. :rendeer:

Hoşgeldin.Biraz daha sabreder veya başlıkları okursan buranın tam aradığın yer olduğunu göreceksin.

bana hoşgeldin diyen biri çıkmasıda çok hoş arkadasım.. tesekkür ederim.. ama inan bütün konularda geyik agırlıktaydı.. yinede tesekkür ederim.. :cat:

öncelikle hoşgeldin kardesim..
walla sana önerim servise bakımlara gittiginde adamlar ne yapıyorsa tek tek incele ve sorular ile adamı delirtene kadar sor. öğren elinden geldigince birçok seyi. forumdaki yazıları oku.
Ben yaptıklarımdan bahsettim emin ol cok faydası oluyor ;)

Saygılar...

"tugrul" arkadaşım,sitemiz çok dostcanlısıdır.Geyiğide boldur ama eğitici bir yerdir.Sen İstanbul'daysan bir iki buluşmaya gelde atmosferi bi hisset derim.

DARKDIAMOND' Alıntı:
"tugrul" arkadaşım,sitemiz çok dostcanlısıdır.Geyiğide boldur ama eğitici bir yerdir.Sen İstanbul'daysan bir iki buluşmaya gelde atmosferi bi hisset derim.
oguz kardeş sen de çok saol.. evet geldim pazar günkü darulaceze buluşmalarında savaş ve müslüm abiyle beraberdim.. çokta hoşdu ama daha fazla katılım olmalıydı dimi?

Kardeş Hoşgeldin İstanbul MT sana destek çıkar hiç merak etme.
Sıkıntılarına yardımcı olurlar.

tugrul' Alıntı:
oguz kardeş sen de çok saol.. evet geldim pazar günkü darulaceze buluşmalarında savaş ve müslüm abiyle beraberdim.. çokta hoşdu ama daha fazla katılım olmalıydı dimi?

Bu konuda haklısın dostum.Ben yoğun çalışma temposunda olan birisi olarak bilerek başlığa ve organizasyona istemeyerek katılımcı olamamıştım.Ama emin ol çoğu arkadaşımız bu organizasyonlara bilerek gelmemezlik yapmıyor.Hayat şartları bazen insanı istediği şeyleri yapmaktan alıkoyabiliyor.Yoğun katılım beklenen Riva gezisinde bulunacağım.Gelirsen tanışmak isterim.:cat:

evet bu konuda haklı olabilirsin oguz kardeş.. ama galiba bende rivada bulanamayacagım.. :) benimde mesaide olma ihtimalim büyük.. ama çok gayret sarfedeceğime emin ol...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım...

Merhaba ve hoşgeldin.
İstanbul'dan biraz ötedeyiz ama farketmez sanırım:mrgreen:

İyi arkadaşlıklar kurman ve hoş zaman geçirmen dileği ile.

Konuya gelince; Arkadaşlarımızın dediği gibi, Servisleri izle, Soru sor ve her fırsatta beraber olduğun diğer arkadaşların tecrübelerinden faydalanmaya çalış.

Selamlar,
Özer

siteye hoşgeldin, hemen sana bir tavsiye A2 ehliyetin yoksa sakın trafiğe çıkma benim gibi ceza yer oturursun

:cat: :cat:
elay' Alıntı:
siteye hoşgeldin, hemen sana bir tavsiye A2 ehliyetin yoksa sakın trafiğe çıkma benim gibi ceza yer oturursun

evet yukarda mesaj atan arkadaşın bu konuda oldukça tecrübeli ve tavsiyesi de oldukça yerinde.:bounce:

tuğrul kardiş hoşgeldin aramıza ne sorunun olursa elimizden geldiğince yardım ederiz sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar