skyteam de amortisör ü yükseltme

arkdaşlar benim skteamin amortisör ünü yükseltmek istiorum ama nasıl yapıcam amortisöerün beşiğe bağlı kısmına bi parça kaynak yaptırıp yükseltme işi başarılı olurmu yoksa mevcut amotisörü kırabilirmiyim? bana bu konuda yardım edim acil

dostum benımkinde aldığıımda bır parca vardı amortisorun ust kısmına kaynatılmıştı deneye bilirsin ama ben sokturdum çünki ben 1.80 im ama zorlanıyordum arazide vede motorun dengesini bozuyor arazıde sehiırde superdi ama ....

GKN

chooper ların ön maşasını uzatmak için borular sökülüp tornada yerine daha uzun boru yaptırılıyor, sanıyorum senin içinde böyle bi çözüm uygun olur
işin ehli torna atölyelerinden istediğin kalite malzemeden yaptırabilirsin:wiinkk:

kerimakkis adlı üyenin dediği gibi amortisor üst bağlantı aparası yaptırmanız gerekiyor bunu işinin ehli ve motosiklet sökme takma işinden anlayan torna-tesviye ustası hemencecik yapar.aslında istanbul da olsanız size yer ve usta ismi bile verebilirim fakat siz nickte gördüğüm kadarıyla bodrum'dasınız.....kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar