Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kawasaki eliminatör 600 ,lük motor hakkında bilgisi olan arkadaş varmı
arkadaşlar ben bir arkadaŞTA KAWASAKİ 95 MODEL CHOPPİR 4 SİLİNDİR 600 CC BİR RECİNG MAKİNA ALICAM YANİ KAWASAKİ ELİMİNATÖR MANYAK BİŞİ BANA BU MOTOR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR ,DAN YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
merhaba arkadaşım ben ankaradan umut bahsettiğin makinanın 97 modeline sahibim, rengi sarı, oldukça güzel bir makina 4 aydır kullanıyorum.. kesinlikle tavsiye ederim kullanımı çok rahat sıkıntısız hızlı seri bir motor..