motorun egzosu bacağımı yaktı:)

merhaba :) geçen haftaki motor dersinde ilk defa vitesli motor kullandım tabi önceçok zor geldi ve bir ara vazgeçmeyi düşündüm ama saolsun hocam beni yüreklendirdi ama gerçekten ilk önce leri çok komik görünüyordum yeni bisiklete binmeyi öğrenen çocuklar gibi hoca ve arkadaşı ben motorla giderken ken onlarda yanımdan koşuyorlardı:) saolsunlar neyse sonra tek başıma kullanmayı başardım ve bir kaç tur attıım ders bittikten sonra seni yarı yola kadar bırakayım dedi o kadar sevindim ki hemen atladım motora... atladım ama motoro binerken bacağımı egzos borusuna yapıştırdım:) önce dikkat etmedim ama işyerine geldiğimde bi baktım bayağı yanmış bir kaç gün için de su topladı ve şimdi sargılı:) ama yinede motor kullandığım için bacağımı yanmasına üzülmedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende ileride vitesli kullanırsam kesin motora falan dokkunur bi yerimi yakarım diye düşünüyorum geçmiş olsun
hangi kursta aldın eğitimi?

... aynı şeyi bende yaşadım,, aylar oldu sağ bacağımda hala izi var... geçecek gibide değil....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahhh ahhh iyikide motor öğrenirken motoru bacağına devirmemişin en korktuğum şeydir motorda düşünsene 200C derecelik motor bacağını üstünde ve tabi motorun ağırlığıda aman tanrııııımmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
banada kursa istersen gel dediler gitmem herhalde
senelerce kuralsız yaşamışım şimdi kurs, öğrenme, sıraya girme falan :)

evet orveg ben de çok korktum motorum düşüreceğim diye ama çok şükür düşürmedim umarım kimse de büyük kazalar yapmaz

olabilir giallorosso ama bence eğitime katılman çok ii olur kendi güvenliğin ve başkalarının güvenliği için kursa gitmelisin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
zaman zaman akşam 6dan 7den sonra verebilceklerse giderim tabiki
uzun yıllar motor kullanan bir arkadaşım yardıme edicek bana şimdilik otomatik vitesle idare ederim

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun,o kadar olur,o işin tuzu biberi:) Umarım bu motosiklette son canını yakan şey olur:rendeer:

geçmiş olsun. ah honda cgl 125 zamanında az ayağımı yakmadı!

he yav. gecmis olsun. benim basima neler gelecek acaba..:D hepsini bir bir anlatirim ben de:)

Geçmiş olsun bende bir keresinde eksoza sırf merakımdan parmağımı değmiştim öğrendim ki baya acı veriyormuş.
Merak ettiğim şeye bak!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar