23 Temmuz Bahçe Piknik Resimleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: Merhaba arkadaşlar,pazar günü sizlerle olmak çok keyifliydi,dolmabahçeden sonra evime misafir gelen bütün dostlara teşekkürler.:rendeer:
veee işte resimler:queen:
pic072306001nf0.jpg
[/URL][/IMG]
:rendeer: :rendeer:
evvet mangallar yansın
pic072306002hq8.jpg
[/URL][/IMG]
ilker kardeşin keyfi yerindeydi
pic072306003br4.jpg
[/URL][/IMG]
:rendeer: :rendeer:

:) :)

Armut ağaçda kız balkonda sallanır vay vay
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

eriğe dalan varrr

geleceğin motorcusu:) :)

çook mutluyuz:rendeer: :rendeer:

motorlarımızda yanımızda:) :) :) :)

birazda nostalji:p

batuhan abisi ve murat:rendeer:

ahanda tarzan:queen: :queen:

tarzan erik topluyor:mrgreen:

ustaa kömürler tamamdır:queen: :queen:

abü o ne bakış bea:queen: :queen:

annemizde katıldı aramıza:rendeer: :rendeer: :rendeer:

canım eşim alona sana teşekkür ederim:rendeer: :rendeer:

canım kardeşim babaadam sanada çok teşekkür ederim,mangalın başından bir türlü kaldıramadım seni.Bu arada yeni nickin hayırlı olsun ..mangal yürekli adam:cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

kardeşim dostdark ta çok mutluydu:) :)

:) :) :) :) :) :) :) :)

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

işte bahçemizin eriği:) dalı biz kırmadık ağırlıktan kendi kırıldı:queen: :queen: :queen:

ve son resim,hepinize teşekkür eder ve tekrarını dilerim.Tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. EMİRĞAN ERİKLİBAHÇE:queen: :queen: :queen:

güzel resimler elinize saglık:rendeer: bu bahane ile sizleride görmüş olduk

abicim herşey için teşekkürler........
herşey gönlünce olsun.....aranızda olmak çok güzeldi.......

yav bunlar nereye kayboldu diyorum bende ınsan haber verır demı a ma yaa...

Reha abi süper bir pazar geçirdim:)
sana eşine çok teşekkür ederim birde oğlunun gözlerinden annemizin ellerinden öperim:rendeer:
süper bir ortamda süper dostlarla olmak çok güzeldi :cat:
tekrar herşey için çok teşekkürler:rendeer:

dostdark' Alıntı:
sana eşine çok teşekkür ederim birde oğlunun gözlerinden annemizin ellerinden öperim:rendeer:
Sonercim,biz koca bahçede sizlersiz ne yapalım.Asıl biz size teşekkür ederiz sayenizde güzel bir pazar geçirdik.Samimiyetime inanın ve tekrarı için şimdiden
davetlisiniz.sizleri seviyoruz:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

slm arkadaşlar burdanda herkeze teşekkürlerimi sunuyorum gün harikaydı bundan böyle sizlerle her fırsatta beraber olmayı diliyorum abi bahçe harikaydı babaadam sanada teşekkürler abicim motorunla beni geziye dahil ettin.leydi baya cana yakın deyilmi bir kişi hariç :)

yaw o kadar resim çekmişizde leydiyi unutmuşuz:queen:

dostdark' Alıntı:
reha abi sana ve ailene çokkk teşekkür ederım
çok güzel bir gündü
yolu ezberledim.bundan sonra çat kapı sendeyiz...:)

batuhan35' Alıntı:
reha abi sana ve ailene çokkk teşekkür ederım
çok güzel bir gündü
yolu ezberledim.bundan sonra çat kapı sendeyiz...:)
hele bi gelmeyin:cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

abicim yaaa
böyle dostluk böyle güzel ortam .......hatta bana evde bir oda yapın ben sizlerdenim artık:rendeer:

dostdark' Alıntı:
abicim yaaa
böyle dostluk böyle güzel ortam .......hatta bana evde bir oda yapın ben sizlerdenim artık:rendeer:
her zaman kalbimizde yerin var, ama dediğin gibi odanda her zaman hazır.sen yeterki gel:rendeer: :rendeer: :rendeer:

SAVASXXL' Alıntı:
yav bunlar nereye kayboldu diyorum bende ınsan haber verır demı a ma yaa...
Savaş abi biz keyifciyiz bizi takip etmen yeter:cat:

chopper250' Alıntı:
her zaman kalbimizde yerin var, ama dediğin gibi odanda her zaman hazır.sen yeterki gel:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Reha abi biz motorsiklet degil onları süren gerçek insanlerız veee seni çok seviyoruz:rendeer:
berçek dostluk bu bahçedeydiii:rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
dostdark' Alıntı:
Savaş abi biz keyifciyiz bizi takip etmen yeter:cat:

Reha abi biz motorsiklet degil onları süren gerçek insanlerız veee seni çok seviyoruz:rendeer:
berçek dostluk bu bahçedeydiii:rendeer: :rendeer:
öyle duygusalsınki seni ve sizleri ailem ve ben çok sevdik.mahşere kadar beraberiz. ne olur bunları kabul et...:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Çok değerli arkadaşım ve dostum Reha ayrıca sevgili eşi Alona. beni en çok sevindiren. Bize evinizin bahçesiyle beraber Gönül Bahçenizi açmanızdı. Teşekkür ederim. Sevgiyle pişen yemekleriniz O mükemmel misafir perverliğinizle birleşince Ben dahil bütün arkadaşların mutlu Olmasına vesile olduki Allahımda sizi bir Ömür boyu mutlu Etsin. Ve Annezin o sıcak ellerinden öperken. Sonradan bize katılan arkadaşlarınızada selamlarımı iletin

Saygılarımla

T.D.

akalteke' Alıntı:
Çok değerli arkadaşım ve dostum Reha ayrıca sevgili eşi Alona. beni en çok sevindiren. Bize evinizin bahçesiyle beraber Gönül Bahçenizi açmanızdı. Teşekkür ederim. Sevgiyle pişen yemekleriniz O mükemmel misafir perverliğinizle birleşince Ben dahil bütün arkadaşların mutlu Olmasına vesile olduki Allahımda sizi bir Ömür boyu mutlu Etsin. Ve Annezin o sıcak ellerinden öperken. Sonradan bize katılan arkadaşlarınızada selamlarımı iletin

Saygılarımla

T.D.
gene güzel uslubunla döktürmüşsün.Biz sizleri ,gerçekten söylüyorum her zaman bekliyoruz.Akalteke dostum,dünyada kan,terör,..vs varken dostluk ve kardeşlikle kucaklaşalım.Özü sözü bir insanlara hasrettik...sağol varol.ne mutluki bana sizler gibi arkadaşlarım,kardeşlerim var:rendeer: :rendeer:

motor kullanmak hepimiz için belki hobi ,spor,heves,ulaşım aracı...v.s v.s. dir ama benim için bir iletişim aracı hatta içinde kaldığım boşluğu dolduracağını umduğum bir şeydi.sadece bunu aşıp yaşamayı düşündüğüm bir duyguydu,ve bugün bu düşüncemin doğru olduğunu gerçekten aranızda yaşadım.

nedenmi? :

darülacezedeki büyüklerimizin durumu bana bir çok şeyi yeniden yargılamamı sağladı.hatta oradan dışarı çıktığımda bana başka gözükmeye başladı hayat.

bir zamanı paylaşmanın farklı bir şeklininde olduğunu aranızda yaşadım.sadece motora binmenin getirdiği dayanışmayı samimiyeti kısacıkda olsa birlikte attığımız turda hissettim.

Reha abimizin bahçesinde;size garip gelebilir ama belkide yıllardır içinde olamadığım sadelik, samimiyet ,dostluk (ve duman :queen: :queen: mangal bana kalmıştıda :cherry: :queen: :queen: :queen: ) içinde bir kaç saat yaşadım.

hatta 15 yıldır görmediğim bir dostu (akalteke) yeniden görmeme vesile oldu.

evet motora binmeseydim bunları şayamaz ve sizlerle olamazdım..... (uzatmaya başladım yine yav şimdi bu hadiseden sonra aldığım keyifden dolayı bende keyif adamımı oldum ne:cherry: :queen: ) ))))

hepinize çok teşekkürler..
Reha abi düşünceniz ve davetinizden dolayı SİZE ve ailenize selam ve saygılar abicim sizleri tanımak sizlerle olamak çok güzeldi......
herşey gönlüMüzce olsun arkadaşlar..............

Kıskanıyorum abi yapmayın böyle şeyler ben size çook uzağım taa Muğlada ama yolunuz düşerse bende sizi iyi ağırlarım mangalım tüplü ama farketmez :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar