aybiketa Katılım 21 Mar 2006 Mesajlar 293 22 Tem 2006 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Tüm motosiklet gruplarının katılımı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun tam desteği ile düzenlenen festivalde buluşalım..
Tüm motosiklet gruplarının katılımı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun tam desteği ile düzenlenen festivalde buluşalım..
FutureShock Katılım 2 Mar 2006 Mesajlar 1,456 22 Tem 2006 #4 Avatarda ki senin fotonsa önlerden bi yer lütfen bana
CRAZYUSUF Katılım 30 Eki 2005 Mesajlar 48 24 Tem 2006 #5 arkadaşlar benide ekleyin orada olmaya çalışacagım
GÖKSEL... Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 505 3 Ağu 2006 #6 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. o tarihte izmir mt ye misafirlige gidiyoruz ama gelmek isteyen arkadaşlar için konuyu biraz daha açabilirmisin
o tarihte izmir mt ye misafirlige gidiyoruz ama gelmek isteyen arkadaşlar için konuyu biraz daha açabilirmisin
aybiketa Katılım 21 Mar 2006 Mesajlar 293 3 Ağu 2006 Konu Yazar #7 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. FutureShock' Alıntı: Avatarda ki senin fotonsa önlerden bi yer lütfen bana Genişletmek için tıkla ... foto benim :bounce: maalesef festival iptal edilmiş arkadaşlar festivali düzenleyen organizasyon grubuna yeterli sponsor desteği olmadığından festival yapılamayacak... diye bir duyum aldım...
FutureShock' Alıntı: Avatarda ki senin fotonsa önlerden bi yer lütfen bana Genişletmek için tıkla ... foto benim :bounce: maalesef festival iptal edilmiş arkadaşlar festivali düzenleyen organizasyon grubuna yeterli sponsor desteği olmadığından festival yapılamayacak... diye bir duyum aldım...
GÖKSEL... Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 14 Tem 2006 Mesajlar 505 3 Ağu 2006 #8 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. iyi bari iptal olmuş yoksa aklım orda kalacaktı