motorumdaki sesin nerden geldiği ve çözümü(resimli)

mrb arkadaşlar motorumda sebebini bilmediğim bir sorun vardı. arka dişliden geldiğini zannediyordum ve servise gittim oradaki arkadaşım yunus adlı servis elemanı motoru test ederek sesin arka tekerin monta olurken arada kalan lastik dişlilerinin ses yaptığını söyledi ve teker söküldü.
İşte resimleri

Bu arada dişli vidaları sıkıldı.
Ses için bulunan çözüm

Basit bir şeyin bu kadar pis ses çıkartacağı aklıma gelmezdi.ve yapıldığında motor sanki kaya gibi oldu.bu arada dişli mesafesi motorun ön kısmına yakındı
oda arkaya alındı ses komple yok oldu.

İşte yunus arkadaşımın fotoğrafı

kendisinden çok iyi arkadaşız motorumu servise aldığında kendisinin motorundan iyi baktığını söyleyebilirim(bu arada kendisinde de aynı motor var) bizim burda güzel servis bulmak biraz zor oluyo ama Allahtan benim motorumun tamir dükkanı yani servisi çok iyi
şuan motorumda ses kalmadığı için çok ama çok mutluyum.Allah razı olsun servisim şahan motordan hayırlı işler kendilerine
herkese saygılar

paylaştığın için saol,gerçekten basit ama etkili bi çözüm olmuş.

arıza çözülmüş geçmiş olsun:rendeer:
iyi bir servisin olması süper birşey:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
servisinin böyle güzel hizmet vermesini kutluyorum, umarım tekrar sorun yaşamazsın arkadaşım...

bukadar küçük bi sorunun ses çıkartığına inanamıyorum ama doğru olduğunu biliyorum
paylaşım için sağol ustaoglu4840 ALLAH daha beterinden korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için tşk ler gayet güzel ve bilgilendirici olmuş. Emeğine sağlık

senin bu topiklerine bayılıyorum kardeşim...motorun çizilse bile hep bizle paylaş...plakanıda ezberledik artık...unutulacak gibi bir plaka değil yani...

mete_han' Alıntı:
senin bu topiklerine bayılıyorum kardeşim...motorun çizilse bile hep bizle paylaş...plakanıda ezberledik artık...unutulacak gibi bir plaka değil yani...

nie mete abi plakanın bası içinmi dedin unutulmaz die:queen: :queen: (il kodu yani:queen: ) 31

teşekkürler mete_han abi
puahaha çok komiksin marefb öldüm gülmekten

biz her yaz antalya-kemer'e gideriz ablam orda oturuyor.
1-2 hafta kaldıktan sonra ben aynen şöyle derim plakamı özledim puahaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar