- Konu Yazar
mrb arkadaşlar motorumda sebebini bilmediğim bir sorun vardı. arka dişliden geldiğini zannediyordum ve servise gittim oradaki arkadaşım yunus adlı servis elemanı motoru test ederek sesin arka tekerin monta olurken arada kalan lastik dişlilerinin ses yaptığını söyledi ve teker söküldü.
İşte resimleri

Bu arada dişli vidaları sıkıldı.
Ses için bulunan çözüm

Basit bir şeyin bu kadar pis ses çıkartacağı aklıma gelmezdi.ve yapıldığında motor sanki kaya gibi oldu.bu arada dişli mesafesi motorun ön kısmına yakındı
oda arkaya alındı ses komple yok oldu.
İşte yunus arkadaşımın fotoğrafı

kendisinden çok iyi arkadaşız motorumu servise aldığında kendisinin motorundan iyi baktığını söyleyebilirim(bu arada kendisinde de aynı motor var) bizim burda güzel servis bulmak biraz zor oluyo ama Allahtan benim motorumun tamir dükkanı yani servisi çok iyi
şuan motorumda ses kalmadığı için çok ama çok mutluyum.Allah razı olsun servisim şahan motordan hayırlı işler kendilerine
herkese saygılar
İşte resimleri

Bu arada dişli vidaları sıkıldı.
Ses için bulunan çözüm

Basit bir şeyin bu kadar pis ses çıkartacağı aklıma gelmezdi.ve yapıldığında motor sanki kaya gibi oldu.bu arada dişli mesafesi motorun ön kısmına yakındı
oda arkaya alındı ses komple yok oldu.
İşte yunus arkadaşımın fotoğrafı

kendisinden çok iyi arkadaşız motorumu servise aldığında kendisinin motorundan iyi baktığını söyleyebilirim(bu arada kendisinde de aynı motor var) bizim burda güzel servis bulmak biraz zor oluyo ama Allahtan benim motorumun tamir dükkanı yani servisi çok iyi
şuan motorumda ses kalmadığı için çok ama çok mutluyum.Allah razı olsun servisim şahan motordan hayırlı işler kendilerine
herkese saygılar