Duyabileceğiniz En İyi Metal Müzik grubu STRATOVARİUS

benim metal müzik anlayışımdaki kalıplar yok...rock söyler gibi söylüyorlar...herhalde ben heavy metalle karıştırdım...malum ağır döküm sanayi müziği...bu biraz lıght metal galiba...Liseli gruplar gibi ses var heriflerde...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi şu ilk klibi seyrettim hangi sanayide çalışıyor bunlar
w.a.s.p aaa inanılmazdır bu şarkıda zaten gözdelerimden biri

orveg' Alıntı:
abi şu ilk klibi seyrettim hangi sanayide çalışıyor bunlar
w.a.s.p aaa inanılmazdır bu şarkıda zaten gözdelerimden biri

Gebze Organize Bölgedeki Demir Çelik Sanayinde çalışır bu elemanlar...:p

hacım sen ne yapıyorsun yahu...bana damardan metalmi enjekte etmeye çalışıyorsun...yanlış yoldasın...Kırmızı ışıkta geçtin...uyarılma için geri sayım başladı...:queen:

soyun evladım...hımmm...kalp atışın düzensiz...yanlış müzik dinliyorsun...reçeteni yazıyorum...bu klibi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere izliyorsun...3 günde bişeyciğin kalmaz...:p

snoopp dogg...dr.dre..still...Dr.dre stili...rap yaşayan efsanesi...

http://www.youtube.com/watch?v=4co9lrdrr3g&mode=related&search=Dr. Dre

Hadi geçmiş olsun...kötü huylu ur ilerlemeden durdu...:queen:

Not...Iron Maiden de mükemmeldir...sevgiler...iyi geceler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Iron Maiden dedi biri. Ayağa kalktım saygımdan...
W.A.S.P'ın ne demek olduğun hala öğrenemedim... Beyaz Anglo-Sakson Protestan mı? Yoksa Bizler Seks İşçileriyiz mi? Aslında çok önemli değil. Adamlar I Wanna Be Somebody'i söylerken isimlerinin anlamını hiç de merak etmiyorum. Sadece kafamı kaldırıp haykırasım geliyor.

Stratovarius hiç bir zaman benim için en iyi olmadı ama itiraf etmeliyim ki Destiny'i dinlerken benim oturduğumu sanan insanlar yanılıyorlar... çünkü ben uçuyorum.

Ben doksanların genci olarak Nirvana hastasıydım, her sevdiğimiz adam gibi Kurt da çekip gitti.Hala da severim. Ama Stratonun da dinlenecek şarkıları var. Metallica'nın eski şarkıları falan filan. Biraz eski de mi kaldık biz ne. :salut:

Paylaştığın için teşekkürler Orveg.:cat:

Bu arada Mete_Han usta da yine vermiş ara gazını.:queen: Topic canavarı maaşallah.:mrgreen:

Demonic, bu white anglo saksonlar protestan oldukları için, aynı zamanda sex işçiliği de yaparlar, pek fark yapmıyor anlamı o yüzden.:p

clint' Alıntı:
Bu arada Mete_Han usta da yine vermiş ara gazını.:queen: Topic canavarı maaşallah.:mrgreen:

Ara gazın hastasıyım makaranın ustasıyım...:p

ben Susam Sokağındaki kurabiye canavarıyım...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
israilden orphaned land metal müziği türk ezgilerine yakın tonda yapıyorlar bulursanız el norra alila adlı albümlerini ve özellikle neverending way şarkısını mutlaka dinleyin.eylül gibi türkiye ye gelme ihtimalleri var 3.kez
eski bateristleri türktü
solist büyük bir ibrahim tatlıses ve bülent ersoy hayranı en son konserlerinde mutlu ol yeter i söylemişlerdi bu konserde de böyle birşeyler bekliyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=q_nhraOxv3w&mode=related&search=orphaned land

buradan estarabim cover ını dinleyebilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana göre en iyi metal grubu

Manowar ve Haggard 'dır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar