Dünyada Ilk Motor üzerinden Canli 23 Temmuz Saat 14:00

ARKADALAR SELAM
F650 GS İLE 23 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ İSTANBULDAN FERİBOTLA BANDIRMA - KUŞADASI İZMİR ÇEŞME - FETİYE - BODUM - KAŞ -MARMARİS -MANVGAT - ANTALYA TURU YAPACAĞIM

ARKADAKİ ARKADAŞIN ELİNDE TABLET PC OLACAK TURKCELL EDGE İLE İNTERNET BAĞLANTISI ve WEB CAM 1 SAAT PİL SÜREM VAR MOTOR ÜZERİNDE HAREKET HALİNDE YOLCULUK SIRASINDA WEBCAM AÇIK OLACAK ETRAFI İZLETİCEĞİM İZLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN MSN ADRESİM [email protected] HERKEZ EKLEYEBİLİR pazar günü 12 : 15 feribotuyla bandırmaya geçiyorum 13 : 45 gibi varınca online olabilirim İLK YAYIN 14:OO PAZAR GUNU BANDIRMA KUŞADASI ARASI 15 gün boyunca devam edecek diğer yayınlar için beni takip edin ...

onurcum hayirli yolculuklar feribotlami geciceksin? bende pazar gunu canakkaleye gidicem.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İlginç gerçekten umarım pratikte başarılı olur. Kolay gelsin. :cat:

Oto için şarj çihazı alıp cihazınızı motorunuzun aküsünden şarj edebilir ve devamlı online olabilirsiniz.iyi yolculuklar.

Turkcell EDGE kullanacaksanız direk olarak şunu söyleyebilirim.. Videodan çok 10 saniyede bir kare kare resimler ulaşacaktır bizlere. Ama yinede heyecan verici bir çalışma... Umarım zevkli bir gezi olur.. Hem sizler, hemde ekranları başındakiler için.. :)

gusel bir ilk tebrik ediyoruz sizi , bagalanamasak bile Antalya geldiginizde goruselim isterseniz.Sadece gun olarak bildirin yeter.Basarilar

Yaratıcı düşünce! Kazasız bir şekilde tamamlamanız dileğiyle.Extra bir yere (hafıza kartı vs.) kaydedip canlıda oluşabilecek bir problem yüzünden anı kaçırmanın telafisini yapabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederiz çok güzel çalışma olucak saygılar :cat:

fakat birden fazla kişiye görüntü gönderme olanagı nasıl olucak?? yani bütün listedekilere yayın verebilecek misiniz? yoksa 5 er dk lık izletim mi olucak??

birde gözünüz yolda olsun , aman diim hergün geçmediginiz güzergahta gideceksiniz. risk fazlaolur. yoldan başka yere dikkatinizi vermeyin bence :rendeer:

Bu servis çok maliyetli diye hatırlıyorum. Data başına para ödeniyordu.

3 aylık ücretsiz hakkım var sorun olmayacak tek problem bolgede gsm şebekesi durumu zayıf olursa sorun olabilir

herkese aynı anda nasıl yayın yapacaksınız bant genişliğiniz yetmez.

buba hari ka bir tur bn antalyadayım sen yolda yanına su al bol bol çünkü ÇOKÇOKÇOKÇOK sıcak altındakiylede babalar gibi gezersin allah kaza bela vermesin

Ortacadan Fethiyeye kadar size motorumla eşlik edebilirim. Genelde online oluyorum [email protected] bu msn den Muğlaya geldiğinizde haberleşebiliriz.

Şöyle bir fikir daha var Ücretsiz servis veren bir web sayfasına görüntüleri aktarabilirseniz bizlerde oradan donmasız naklen seyredebiliriz sizi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar