- Konu Yazar
Arkadaşlar, bilgisayarda resimlere bakarken eski resimlere rastladım ve 2003 yılından bu yana bu forumda olup, forumun en eski üyelerinden biri olarak sizlerle eski gezi resimlerinden birkaç enstantane paylaşmak istedim. Eskiler için nostalji olacak. İşyerindeki bilgisayarımda tüm resimler yok, evdeki bilgisayarda çok daha fazla gezi resmi var. Zaman içerisinde hepsinden koyacağım...
25.05.2004 İstanbul - Şile, Ağva Gezisi
Ümraniye Carrefour otoparkında buluşmuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam Motosiklet.net in ilk buluşmasıydı! O zamanlar Erhan ve Mert küçücüktüler. Erhan Kawasaki ER-5, Mert de Yamaha Dragstar kullanıyordu :mrgreen:
Aaaaah eski motorum aaaaahhh... Ne güzel motordu şu CBR 600F Sport!
İsmail de çocukmuş o zamanlar. Honda Twister kullanıyordu. Çok güzel motordu valla. Sonra 600RR alınca İsmail bir dönem havalara girse de sonra kendine geldi :mrgreen:
Erhan o zamanlarda da Bandit kullanıyordu, hala Bandit kullanıyor. Herhalde bundan 10 yıl sonra da aynı Bandit'i kullanıyor olacak :mrgreen:
İsmail'in şebeklikleri...
Skull sen ne düşerdin şu ER-5'ten haaa... :mrgreen:
Çiğdem o zaman paso artçı olarak takılıyor ya da Murat'ın arabayla geliyor. Motor alma hayaliyle yanıp tutuşuyor.
İsmail'in saçları o zamanlar ne değişikmiş :mrgreen:
Murat'ın o zamanlar motoru yok, Subaru ile bize yetişmeye çalışıyor ama benim Honda'ya yetişemiyor tabi
15.06.2004 İstanbul - Ballıkaya Gezisi
E-5 üzerindeki Shell benzincisinde toplanmıştık.
İsmail'in saçlar yakıyorrrr...
20.08.2005 İstanbul - Yalıköy, Ormanlı Gezisi
17.04.2006 İstanbul - Şile, Ömerli ATV Gezisi
Devamı gelecek...
25.05.2004 İstanbul - Şile, Ağva Gezisi
Ümraniye Carrefour otoparkında buluşmuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam Motosiklet.net in ilk buluşmasıydı! O zamanlar Erhan ve Mert küçücüktüler. Erhan Kawasaki ER-5, Mert de Yamaha Dragstar kullanıyordu :mrgreen:
Aaaaah eski motorum aaaaahhh... Ne güzel motordu şu CBR 600F Sport!
İsmail de çocukmuş o zamanlar. Honda Twister kullanıyordu. Çok güzel motordu valla. Sonra 600RR alınca İsmail bir dönem havalara girse de sonra kendine geldi :mrgreen:
Erhan o zamanlarda da Bandit kullanıyordu, hala Bandit kullanıyor. Herhalde bundan 10 yıl sonra da aynı Bandit'i kullanıyor olacak :mrgreen:
İsmail'in şebeklikleri...
Skull sen ne düşerdin şu ER-5'ten haaa... :mrgreen:
Çiğdem o zaman paso artçı olarak takılıyor ya da Murat'ın arabayla geliyor. Motor alma hayaliyle yanıp tutuşuyor.
İsmail'in saçları o zamanlar ne değişikmiş :mrgreen:
Murat'ın o zamanlar motoru yok, Subaru ile bize yetişmeye çalışıyor ama benim Honda'ya yetişemiyor tabi
15.06.2004 İstanbul - Ballıkaya Gezisi
E-5 üzerindeki Shell benzincisinde toplanmıştık.
İsmail'in saçlar yakıyorrrr...
20.08.2005 İstanbul - Yalıköy, Ormanlı Gezisi
17.04.2006 İstanbul - Şile, Ömerli ATV Gezisi
Devamı gelecek...
Moderatör tarafında düzenlendi: