BIYIKLI' Alıntı:Hoca hatırlarmısın bilmem bir siteniz vardı hani bizde gönüllü yöneticilik yapıyorduk msn kişi listeme, eşe, dosta, tanıdıklara söyledim, siteyi duyurmaya çalıştık vs. fakat hiç ses vermeden forumu silip yeniden kurdunuz bana bir haber vermeye tenezzül bile etmediniz. Ben Ayvalık'tayım uzaktayım, doğru gezilerinize katılamam ama gönlüm sizlerleydi, ayıp ettiniz, birbirinize saygı gösterin ve dürüst olun arkadaşlar. Daha önce hiç sesimi çıkarmadım ama madem yeri geldi söylemek istedim. Motorize26 yı duyduğumda artık empati duyamıyorum, üzgünüm.
Mete kus kus içindekileri şaka yollu rahatla beni kimse sevmez zaten alışığım yani hele senin sevmemen hiç süpriz değil.mete_han' Alıntı:ulan 10 kişi birbiriniz yiyosunuz biz İstanbul tayfası ne yapalım siz düşünün...paso dedikodu kıskançlık valla...o bunu sevmez...erken boşalanlar...geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...hayatımız Dallas be kanka viper...demek ki seni kimse sevmiyor Volkanım...yani kanka dediğime bakma bende sevmiyorum...:queen:
hatta BIYIKLI'yı hiç sevmiyorum...(oh be rahatladım)
mete_han' Alıntı:......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler... (oh be rahatladım)
mete_han' Alıntı:......geç gelenler...yarım saat önce çıkanlar...2 saat sora gelenler...keyif adamları...geyik şizofrenleri derken bizde kendi içimizde bayağı bir ekşın yaşıyoruz...
Bu yazı düzenlenmiştir.Lütfen yazılarımıza biraz daha özen gösterelim!!
mete_han' Alıntı:Bıyıklı yok bea sende kardeşimsin...her şakanın altında biraz ciddiyet var saçma bana göre...şaka len..senin avatardaki oynayan şeylere uyuzum sadece...:queen:
rene kanka beni tornayada soksan adam olmam ben abi...![]()
BIYIKLI' Alıntı:Güzelim ben senden büyüğüm öyle kardeşim felan ayıp oluyor, almayayım ayağımın altına bayağı irisin zaten sığmazsın.