En Karizmatik Motorcu Yarışması (Renkli Resimli) :)

En Karizmatik Motorcu Kim ?

• Kullanılan toplam oy
    60
Evet arkadaşlar düşündüm taşındım... Dedim renkli bişiler yapalım, eski fotograf arşivlerimi kurcalarken (eski dediğim mayıs 2006 yani) bi tane fotografa denk geldim, ya dedim ben bunu paylaşayım, nerde nerde derken motosiklet.net geldi aklıma...ve böyle renkli bi yarışma-gülüşme tarzı bi konu açayım dedim... Katılmak isteyenler en karizmatik fotolarını eklesinler mesajlarına, ve tabi anket şıkkı olarak eklensin ..!

119245b7-kaossss.jpg

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: crato **************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

k@os avantarında bu resim neden var ? konu dısı oldu ama özürlü bir kardeşimiz galiba.. anlamadım neden koyduğunu... sevgiler

o benim uzun süre çalıştığım çok sevdiğim bi öğrencimdir, o resmide ben çekmiştim.. down sendromludur.. adı da çağıldır..

muhahaha mete abi süper +23 rep :p

biliyorum süper olduğumu...:p :wiinkk: :queen:

musitican iyigeceler dostum...:rendeer:

future abi haklısın ama bu ara patronu kolluyorum...Bu pazar Amerikaya gidecek...geldiğinde beni top sakallı görecek bakalım tepkisi ne olacak sevgili patronumun...:p

birde foto çekimlerinde aynı giysiler tesadüf etmiş...sanki başka bişeyim yok ha...garibanlığın gözü kör olsun...

dur yatmadan başka fotolar yükleyim hemen...

dsc064399jm.jpg

amma kasıldın birader yaa

dsc064410yi.jpg

dsc064449qp.jpg

dsc064464md.jpg

nazar etme ne olur çalış seninde olur....:p :bounce:

Son düzenleme:
ooooo hocam süpersin yavvv... bravooo du bende ekleyeyim tabi bizde sendeki gibi 5 i bi yerde yok, bi 250 mct miz var, garibanlığın gözü kör olsun... çalışıyoruz ama yok...birde nedir hocam motorun markası modifiye varmı işin içinde ?

...hepinizde birbirinizden karizmasınız falla....
amaa en karizmanız benim....:p :)

Ablam Melda ( nick : Zayka )

Bu ben.Sapanca gezisi Bp buluşma nıoktası ( motosiklet Crato'nun) yanımda ki teyze

Bu da ben ve benim karaşimşek

Yarışmacı arkadaşlarar başarılar :p

PECETELER BOZUYO ORJİNALLİĞİ BİRAS METE_HAN HOCAM :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar