bende ilk kazamı yapmış bulunmaktayım :(

dün saat 17.00 civarı motosikleti servise götürürken cennet mahallesinde karşıdan gelen hayvanın biri birden arabayı önüme kırdı frenlere asıldım ama yer ıslak olduğu için duramayıp arabaya sağ ön tarafından çarptım araba doğandı arabanın sağ ön far sinyal, kaporta ve tamponun sağ taraf dağıldı benim motorda koruma demiri biraz eğildi birde arka sinyalde az bi hasar var allahtan bende hasar yok bu koruma demirlerini baya sağlam yapıyorlarmış demekki öğrenmiş olduk valla kaza yapmak berbat bişey insan şok oluyor neye uğradığını şaşırıyor Allah kimseye kaza bela vermesin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kardeş malesef yaz aylarında bile zeminlerimiz ıslak olabiliyor
genelde bizim millet hallı yıkarkene ıslak oluyor yollar :pr: :pr:

Dikkat

Merhaba Arkadaşım,

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Dediğin gibi Allah hepimizi kaza, Bela ve kaba olacak amak asıl '' Kazma '' sürücülerin gazabından korusun:pale:

Selamlar,
Özer

kardeşim gelmiş geçmiş olsun şükür ucuz atlatmışsın, Allah beterinden korusun. :rendeer:

mesut51' Alıntı:
dün saat 17.00 civarı motosikleti servise götürürken cennet mahallesinde
Bu dizisini seyrettiğimiz roman mahallesi olan cennet mahallesi mi,
Geçmiş olsun:)

sağolun valla bende bununla kurtulduğuma şükrediyorum daha önce iki defa yine tehlike atlatmıştım aniden önümüze kırıyorlar direksiyonu hiçkimse motorcuya dikkat etmiyor görmüyorlar bile görselerde takmıyorlar heralde, Allah hepimizi bu kazmalardan korusun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanada geçmiş olsun 2 günde 5. kaza haberi biraz daha dikkat arkadaslar

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.sana birşey olmasın.

Çok geçmiş olsun hepimizin her an başına gelebiliyor mağlesef.Daha kötü haberlerle karşılaşmayız inşallah.Bazı araba sürücüleri motorsikletlerin trafikte olduklarını mağlesef hiç hazmetmiyorlar ve yokmuş gibi davranıyorlar.

geçmiş olsun dostum..

bende cennet mahallesine yakın bi taraflarda oturuyorum.. Özellikle bu tarz mekanlarda dahada dikkatli olunmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar