Motor Kazalarında Rahmetli Olan Arkadaşlara Armağanım Olsun...

:.(

gerçekten hergün dualarımız onlarla...

paylaşım için teşekkürler, Allah rahmet eylesin hepsine...

çok kaza haberi alıyoruz yine bu aralar...canım sıkılıyor bu işe...

teşekkürler; motorsiklet kazalarında ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

PayLasım için çok tesekkürLer metecim.Hakkı rahmetine kavuşan bütün arkadaşLara aLLahtan rahmet,aiLeLerine ise sabır diLiyorum :pale: ::melek02:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ellerine sağlık Mete abi.

Not: Parçanın orjinali 1983 yılında Police grubunun solisti Sting tarafında söylenmişti.
http://www.youtube.com/watch?v=DNf3PYZgOhM

-------------------------------------Edit-------------------------------

Puffy Daddynin bu şarkıyı, zamanında uyuşturucu işlerine bulaştığı için öldürülen zibidi kılıklı rapci arkadaşı Notorious Big için söylediği gerçeğine ulaştım.

Acaba klibin başındaki motosiklet kazasını (o nasıl kazaysa düz yolda) görüp hayal gücünü mü çalıştırdın ?

Ben de Mete abi sonunda suya sabuna hijyenik birşeylere dokundu, moderatörlerle başı belaya girmeyecek diye kendimce sevinmiştim. Bir daha zibidiler için bestelenmiş şarklıları motorcular anısına imasında bize iteleme. Beni de dinden imandan budizmden çıkarma.:queen:

Güzel olmuş diyemeyeceğim, keşke böyle olaylar olmasaydıda böyle bir şarkı yazılıp söylenmeseydi. Allah rahmet eylesin. Paylaşım için sağol.

bencede rahmet dilemek istiyorsanız. içinizden veya dışınızdan bir FATİHA okumanızı önemle istiyorum... rica etmiyorum.... EL FATİHA... ALLAH RAHMET EYLESİN....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar