Kullanımı en rahat Racing...

Kullanım en rahat racing hangi markalardır,
Biyerde okumuştum galiba Sıralama şöyleydi ;
1) Honda
2) Yamaha
3) Kawasaki
4) Suzuki

Kriterler;
Bileği çok yormayan?
Viteslerin geçiş rahatlığı,Debriyajı.Kavraması ?
Oturuş pozisyonu?
dengesi?
ve sizin aklınıza gelenler...Ve Sizin düşünceleriniz?

Kullananlar en konforlu hondanın olduğunu söylüyor, abi sen al honda benide gezdirirsin(amma beleşçiyim ya:cherry: )

arakadasım bıde butcenı yazarsan sevınırım ben kısıtlı butcen varsa dıye cbr yazdım:)

Ben hangisini alayım demiyorum, Tecrübeli racing kullanıcıların gözlemlerini merak ettim, yorumlarını duymak istedim, Sevgili sakal, Deli ve çoşkunum racing alacağım. Fakat Aptal değilim 600 cc ile başlayacak kadar.. Alalım Makinayı Edirne sokaklarını arşınlarız be sakal:)

..Carmentality..' Alıntı:
Ben hangisini alayım demiyorum, Tecrübeli racing kullanıcıların gözlemlerini merak ettim, yorumlarını duymak istedim, Sevgili sakal, Deli ve çoşkunum racing alacağım. Fakat Aptal değilim 600 cc ile başlayacak kadar.. Alalım Makinayı Edirne sokaklarını arşınlarız be sakal:)
cbr 125 diycem ama çok ufak ben senin yerinde olsam hysoung gt250r bakarım.hem 250 cc seni pek zorlamaz hem ekonomik tatmin edecek kadarda hız yapabilcek bi
makina 600 cc racing havası var önde çift diks fren var arka desen disk fren rodaj öncesi 165 yapabilen bi makina rodajdan sonra 170 üzeri gören olmuş

arkadaşlar alemsiniz ya.Adam hangisinin sürüşü raht diyor sizde şunu al diyorsunuz soru o diilkii:silent:
valla birader genel kanı cbr 600f in kullnışı en kolayt ve rahat olan racing olduğu yönünde:cat:

honda.. başlangıç için düşük ccli bişey istiyosan cbr olabilir ama hyosungda iyi bir tercih olur. . :cat:

honda cbr 600 derim. hem kullanım rahatlığı hem denge hemde yol tutuşu

Motosikleti
Husaberg 650 sm, xmax, xcity
bu tip bir marka kıyaslaması yapılamaz dostum,
bu markaların tamamen aynı sınıfda makinası yokki
en küçüklerini kıyaslarsın ancak
mesela
CBF 500 (honda)
ER-5 (kawasaki)
GS-500 (suzuki)
yamahanın bu sınıfı 600 lük maalesef

yani soru yanlış cevap haydi haydiye yanlış olur

sülçü lisan ettiysem affola

bence sen en iyisi butun yetkili satıcılara gıdıp motorun oturuş pozisyonlarında dene ve buna sen karar ver cunku ınsanın beden yapısı değişiklik gosterebılır.
hady kolay gele.

hiç kullanmadan, okumadan yorum yapıyor arkadaşlar. Benim çok iyi bildiğim, cbr 600 rr`den daha rahatsız bir makina olmadığı. Selesinde sünger çok az olduğu için hiç rahat değilmiş. Bike dergisinden defalarca yazdı bunu. Ama motor pistte çok iyimiş o ayrı..

yine okuduğum kadarıyla kawasakinin racing motorları diğerlerine göre şehir içi kullanımda nispeten rahatmış.

En kullanışlı racingler Kawasaki'ler, en hızlı racingler Suzuki'ler, en ekonomik racingler Honda'lar, en güzel racingler Yamaha'lar...umarım açıklayıcı olmuştur:)

tabi bu konu da yorum yapabilmek için, hiç değilse bir kere Racing kullanmak gerekir.....ama benim motorumun üstünde de yamaha cygnus rs racing sports yazıo :silent: :silent: o zaman en rahat benimkisiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :queen:

kullanımı en kolay racing 600f bundan racing olarak daha rahatı yok. 600rr de oldugu gibi motorun üstüne fazla yatman gerekmez. buda seni fazla yormaz.ayrıca bu motor diger racinglere bakarak birazdaha uysal bir motordur. şöyle düşün 600rr ve üstü motorlar at 600f essek :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar