çekoslavak malı cz motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar babamın ilk motoru cekoslavak malı cz... varmıdır bu motordan haberi olan fotoğrafları varmıdır mesela bir bilgisi olan özellikle size sesleniyorum 65-80 kuşağı ağlatacam babamı :p

biraz googleda arama yaptım tam istediğim sonuca varamadım ama ahanda size motorla ilgili bir kaç örnek

sp01.gif

ablemide buymuş

sp23t.jpg

1973, CZ 125 Moto-cross

sv01t.jpg

1975, CZ 250 Moto-cross (typ980.5)

sv10a.jpg

sv02t.jpg

975, CZ 125 typ 511 prototype/works bike

sv14t.jpg

1976, CZ 250 Moto-cross (typ 980)

sv22t.jpg

1977, CZ 250 works bike

sp22t.jpg

1971-1972, CZ 380 yellow tank
İşte buldum buymuş motor pekte güzelmiş

cz mı ısmı uzunmus:p cıdden sekı modellere karsı ılgım vardır resmı varsa yayınlayın merak ettım

var tabi abi haberim benim cz den benim babamdada vardı eskiden ama sattı.2 silindirli 250 cc miydi ne tam olarak hatırlamıyom...

Forumdan Uzaklaştırıldı
senden önce davrandım

okadar emek verdım umarım yanlıs fotograflar degıldır

orveg resımler dogrumu ???

ayrıca resmı buyutmek ıcın ustune basınız:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ne ya resmen bisilketten bozmaymış bu 50li 60lı modeller:mrgreen:
insanlar nelerle mutlu olmuş gerçi hoş yolda yokmuş ama
şimdi marka beğenemiyoruz yol beğenemiyoruz

CZ Motosiklet

Google'a CZ yazdım niyeyse:) sonra sizi buldum motosiklet.net sayfasında.CZ motosiklet ile ilgili yazınızı okudum duygulandım.34 yıl öncesine gittim.sonra size bu satırları yazabilmek için motosiklet.net'e üye oldum alelacele rumuzumu da ceze66 olarak belirledim.İlk fırsatta 66 cezemin, can dostumun, yıllarca birlikte olduğum ailemizin bir parçası olan ve şu anda her hafta silip temizleyip konuştuğum cezemin, tüm fotoğraflarını tarayıp size gönderme kararı içinde olduğumu iletmenin mutluluğuyla selam eder görüşmek üzere hoşçakalın derim

Google'a CZ yazdım niyeyse:) sonra sizi buldum motosiklet.net sayfasında.CZ motosiklet ile ilgili yazınızı okudum duygulandım.34 yıl öncesine gittim.sonra size bu satırları yazabilmek için motosiklet.net'e üye oldum alelacele rumuzumu da ceze66 olarak belirledim.İlk fırsatta 66 cezemin, can dostumun, yıllarca birlikte olduğum ailemizin bir parçası olan ve şu anda her hafta silip temizleyip konuştuğum cezemin, tüm fotoğraflarını tarayıp size gönderme kararı içinde olduğumu iletmenin mutluluğuyla selam eder görüşmek üzere hoşçakalın derim

Hoşgeldiniz.Kabaca bir hesap yapınca benden büyük olduğunuzu varsayıyorum ve "ceze66"'nın fotoğraflarınıda merakla bekliyorum.:cat:.

90-93 arası arkadaşımın CZ180'iylede az dolaşmamıştım.Bende baya eskimişim yahu:cherry:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar