'fuar sonrasi yeni motorunu bekleyenler !!!!!

:bounce: arkadaşlar fuar bitti :pr: ve yeni motor için yazılanlar ve bekleyenler buraya yeni motorunu modelini, :silent: ve nezaman alacagını ,kendisi için yapılan kıyakları ,eksta indirimleri ,yeni aksesuarlarını vs yazsında beklerken :pr: canımız sıkılmasın kanımız kaynasın felan vs. :rendeer:

:bestmt:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuar sonrası motorum servise girdi yapılmasını bekliyorum :pr:

mondial ut 150 motosiklete kapora yatırdım nisanın 20 sine kadar teslim edecekler bekliyorum sabır.

Walla benimkinin fuarla alakası varmı bilmem benimkisi mondial 250 mct gelecek artık nezaman gelir bilmiyorum

CBR1000RR gelecek nisan sonu ya da mayısın ilk haftası :bounce:

Yamaha YBR 125'in yeni modelini bekliyorum... kapora felan almadılar umarım sorun olmaz :)

Goldwing bekliyorum bi tane.. Kapora vermedim, zaten fuara da gelmedim. Sipariş de vermedim.. Çok beklerim heralde daha... :p

Prometheus, sende hem bilet almamışsın ,hemide büyük ikramiye çıkmasını bekliyosun .bekle bekle rüyasına yat ..rüyalarda buluşuruz.. :mrgreen: inşallah en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun .sevgiler. :cherry:

ben ise hem fuara gittim. hem baktım inceledim ,hem egitime de katılmayı duşunuyorum. ancak haziranın sonuna dogru ancak alabilecegim sanırım (inşallah)
tabii hala araştırmalar devam ediyor. cbr 125mi ybr 125 mi die.
du bakalım :)
skull elin nasıl oldu .iyileşiyordur umarım.

Sonucta baslangic motoru olacagi ve nasil olsa degistirecegimiz icin YBR 125 daha mantikli geliyo bana.. hem dusup kalkmak ybr 125 ile daha az koyar adama.. neticede satilip buyuk motor alinacaksa ilk motorda 2 milyar fazla para vermek ne kadar mantikli tartisilir...

BlackStaR, hak veriyorum o açıdan bakıldıgı zaman haklısın.ama daha iyi olan hangisidir diye cevap verdim . :bounce:

şimdi mondial bayisiyle konuştum 150 ZAT lar nisanın 15 inden sonra gelicekmiş taksit seçeneklerini sordum kredi kartına taksit yapıyolar banka krediside verdiriyorlarmış benim konuştuğum bayi ist. küçükçekmecede detaylı bilgi almak için numarasını yazıyorum 0212 579 80 13 bu akşam gidip 150 ZAT ın siparişini vercem bakalım hayırlısı :flower:

CBR600RR gelcek nisan 20 de önce inşallah.. kapora değil paranın tamamını verdimm beee..
Bekletmeyin artık verin motorumu delircemmmm :queen:

Motor beklemek berbat bişey :pr: Üstelik benim tam tarih de belli değil, Nisan'da gelmesi bekleniyor diyorlar ki Türkiye'de genelde hiçbirşey size söylenen tarihte gerçekleştirilmez... :silent:

Arkadaşlar ,
2006 modeller hazırlanırken sizinkiler indirimli tarife üzerinden gelir.
bir kaç ay bekleyin de 2006 ya binin. :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar