kymco marka motora çelik paspas?

selam arkadaşlar 125cclik motoruma çelik paspas koydurmak istiyorum nerden bulabilirim bilgizi olan varmı?:cherry:

sanırım su otomobiller için olan parlak alüminyum gibi olan paspastan bahesdıyosun al bı tane o paspastan kymconun olcusunu cız gusel bı sekılde kestır demırcıye ;)

bende ıstıyorum fıyatı fılan ne kadar onların bıde ne demırcısı espırı yaptın sanırım:silent: :p

okan4037' Alıntı:
bende ıstıyorum fıyatı fılan ne kadar onların bıde ne demırcısı espırı yaptın sanırım:silent: :p
ben balıkesirde yaptırdım,metresini 15 ytl den satıyolar,kabaca kestirdim adamlara..sonra kendim ince bi ayar yaptım,güzel oldu..çünkü paspas su geçiriyodu kenarlarından

Bi tanıdık bu banyoya konan plastiklerden kotmuştu:silent:

okan4037' Alıntı:
hayır dostum espri yapmadım:cat: demirci derken demirci makasını kastettim o da sanırım her ewde bulunmayan bi alet :cherry: uygun bi fiyata cillop gibi keserler ;)

demek demırcıde kesılıyor haa:cyclopsan ayrıca bende aalcamda ole jajanlı olmasın sade alacam mesela asyanın bı sukuturu:p var paspası cok hos patık ızı fılan varya ohosuma gıttıı belkı ondan alacam asyaya gıdıp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar