Chopper almk istiyorum. Honda Shadow...

Arkadaşlar merhaba...

Daha önce hiç motorsiklete binmedim. Ama yatkınlığım var sanırım.
İnsanlar çin malı 150-250cc lik bir şeyle başla diyor. bend e bakıyorum etraf ikinci el bu motorlardan kaynıyor. insanlar 1-2 ay sonra satıyor. bu bile bile bir zarar gibi geliyor. bense bir tane almak istiyorum, ona gözüm gibi bakayım.
O nedenle hız sevmeyen ama gösterişli, bana teknolojiden çok nostaljiyi yaşatacak tarz olarak Chopper da karar kıldım. eski modelleri (shadow 1995-1997) çok gösterişsiz geldi. istediğim bu değil kesinlikle.
işin özü şu ki, fiyat aralığı her ne kadar benim bütçemi aşsa da, Honda Shadow 600cc bana göre gibi geldi. Forumda motorsikletle ilgili teknik veriler ve ilk bilgileri dikkatlice okudum. yapı olarak da bu hacimdeki bir motora hakimiyet sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Nerden ve kaça bulabilirim bu motordan. eğer daha ucuz ama kalite ve gösteriş anlamında muadil bir tevsiyeniz varsa, dikkate almaya hazırım.
bu konuda ayırabileceğim bütçe 5 milyar kdar.

Sevgiler...

valla drag starı bir gun arabada yanımda dururken gordum. hiç de fena deil.
ama benım sorunum hangısınden ziyade benım ayırdıgım butceye uygun bulup bulamaycagım. aslında bir miktar peşin verip kalanını taksite baglayabilsem...
belki bayilerde bir 600cc bulabilirm yaa

Selam arkadasım.Honda Shadow 600 vt yi 5.000 ytl ye bulamazsın.O fiyata bulsan da tamirci ile akraba olursun.Bence sen 250 cc bi alet al mesela regal raptor.Bu arada şunu belirtim toubless lastikli olmasına dikkat et çünkü benim dragstarın arka lastigine geçen hafta çivi girmiş ve patlagı yaptırmak için arka shaft baglantısını soktuk,bir lastik tamiri 1-1.5 saat sürdü.

janti, 5000 e bulamasam da dediğim gibi bir miktar peşin verip kalanını biraz yayarak ödeme şansım olmaz mı?
boyle satıslar yok mu yani?
lastik konusunu bir yere not ettim.
ayrıca sormak istedigim, hiç motora binmemiş birisi için, ilk basta ki dusuncelerim rasyonel geldi mi sana. yani 600cc den baslama istegimin asıl nedeni?

Ben sene honda activa scooter sürdüm daha sonra direk virago 535 aldım ve onu hiç sorunsuz sürdüm.Bence motosikleti almadan once git bi yerde sürüş egitimi al ve bu deneyimi yaşa.Belki orda sürecegin bi motor senin tercihini de degiştirebilir.ayrıca 5000 ytl civarına Yamaha Virago 535 bulabilirsin belki,tavsiye ederim :cat:

geç bu sevdadan bence bir o fşiyata bulamazsın iki ölmek istemiyorsan apalamayı öğren sonra yürü daha sonra istersen koşarsın

sahibinden.com da 5000 - 6000 aralığında Yamaha Virago'lar var. Bence de daha uygun.

slm ,

Evlilik nedeniyle motorumu satıyorum.
Kawasaki en 500 , 98 model , 23.000'de.
İlgilenen olursa resimleri yollarım.

Arkadaşlar merhaba...

Daha önce hiç motorsiklete binmedim. Ama yatkınlığım var sanırım.
İnsanlar çin malı 150-250cc lik bir şeyle başla diyor. bend e bakıyorum etraf ikinci el bu motorlardan kaynıyor. insanlar 1-2 ay sonra satıyor. bu bile bile bir zarar gibi geliyor. bense bir tane almak istiyorum, ona gözüm gibi bakayım.
O nedenle hız sevmeyen ama gösterişli, bana teknolojiden çok nostaljiyi yaşatacak tarz olarak Chopper da karar kıldım. eski modelleri (shadow 1995-1997) çok gösterişsiz geldi. istediğim bu değil kesinlikle.
işin özü şu ki, fiyat aralığı her ne kadar benim bütçemi aşsa da, Honda Shadow 600cc bana göre gibi geldi. Forumda motorsikletle ilgili teknik veriler ve ilk bilgileri dikkatlice okudum. yapı olarak da bu hacimdeki bir motora hakimiyet sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Nerden ve kaça bulabilirim bu motordan. eğer daha ucuz ama kalite ve gösteriş anlamında muadil bir tevsiyeniz varsa, dikkate almaya hazırım.
bu konuda ayırabileceğim bütçe 5 milyar kdar.

Sevgiler...

slm ben motorumu satıyorum.hemde 4000 ytl.ilanı bugün girdim.sitedeki arkadaşlar motorumu az çok biliyor.1994 model ve bana aldığımdan beri hiç sorun çıkarmadı.acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.arıza çıkardığından değil.seni etkilemek istemem.o yüzden ilana bak araştır.istersen görüşelim.Marka: HONDA
Model: Shadow 600
KM: 50.000
Renk: Kırmızı
Fiyat: 4.000YTL
Açıklama: zincir değişeli 2000km oldu.temiz.sitede gören arkadaşlar var.vergileri ödenmiştir.evlenicem acil.
İl/İlçe: İstanbul / Göztepe
İletişim:0536 766 19 89 mansur

bende shadow 600 arıyorum motorsiklet satıldı mı bana yardımcı olabilir misiniz

Tarihe bak arkadaşım 2.5 yıl olmuş , satılmıştır herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar