yeni motorum ( espri amaçlıdır :) )

yeni motorum nasıl?? Özelliklerini sıralayım.
-- 3 tekerlekli ( güvenlik açısından ) ama yere düşmek çok zor zaten düşsenizde bişey olmuyo :p
-- 10cc motoru var ama siz bakmayın 10cc olduğuna ağırlık hafif olduğu için gerektiğinde yüksek hızlara çıkabiliyo :)
-- valla ne zincir aktarmalı nede kayış heralde görünmeyen bi sistem kullanmışlar ben baktım baktım göremedim
-- frenler ne disk ne tambur nede kampana he he şaşırdınız dimi frenler halis mulis kendi ayağınız korkmayın yaaa ayakkabıya bişey olmuyo :)
-- öndeki pedalları merak etmişsinizdir onuda söyleyeyim : onlar benzin biterde yolda kalırsanız diye koymuşlar bisiklet niyetine kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum pedalı çevirmek baya bi meşakkatli
-- halis mulis hava soğutmalı
-- istediğiniz her türlü temizleyiciyle yıkayabilirsiniz korkunuz olmasın
-- aslında motor 4 kişilik ama biraz akrobasi bilmek gerekiyo 4 kişi üstüste durmak birazcık zor oluyoda o bakımdan yani :p
-- 3 tekerde aynı büyüklükte lastikler tubeless kayma sıfır
-- sıkı durun maksimum hızı yazıyorum :::: tam tamına 2 km/saat ama bu yokus asagı hızı,, yokus yukarı birazcık yavaş çıkıyo ama idare eder
-- km başına 1 ykr ya yakar ya yakmaz
-- aslında motorun kendine özel kaskı vardıda onu bulamadım o yüzden fotografta gözükmüyo

nese yorumlarınızı bekliyorum isteyene bi tur veririm :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok ii yeni bir model galiba fiyatı nedir acaba

bu arada yüzünü saklamana gerenk yok utanılacak bişey değilki bu

valla fiyatı 50 ytl den başlıo :) ya ne biliim utanırım ben görmeyiverin yüzümü :)

önden çekişli bi motor nasıl olur die düşünüyodum. sonunda yaptılar... hayırlı olsun kazasız belasız ehliyetini mutlaka al.. polisler acımasız son günlerde...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kafandaki huniyi niye potoşapladın :p

ehliyet sınavına 8 temmuzda girdim zaten ehliyeti bi aliim hemen kendimi e-5'e vurcam... biraz hız yapmak için tabii :p

kaskız ve korumasız aman. altındaki alet bi canavar çünkü.. kaliteli bişeyler al. motoruna uyacak bişiler yani.

dizliklerimi ve kaskımı aldım dizlikler zandona kask lazer artık montuda yakında alırım :)

Bİde Ben DuruŞuna Takildim Aaletİn Tek Falsosu Senİn DuruŞun Galİba Olmadi..:)

ya boy 185 oluca duruşta bole oluyo yapcak bişey yok ama dediğin gibi motora laf yok hata bende:p

ya esas komedi yüzünü suç işlemiş azılı hükümlüler gibi kapatman...:p

Öyle deme mete_han abi ehliyetsiz motor kullanıyoruz polis abilerden biri görse yandık bende zaten suçlu gibin bişeyim varsın yüzüm görünmesin :)

sadece gözünü bantlasaydın yeterdi be. veya gözlük taksaydın (bakınız superman ve clark kent; bir gözlük nelere kadir?).

bu modeli ilk ben almıştım baktım coluk çocuğun eline düştü dedim karizma çizilmesin bebe lerin altında bile varvaktiyle yarı yarı ya zararla satmıştım :queen:

bbaday ole deme ya hani tecrübeliler diyo ya küçük cc den başlayıp büyütceksin diye bende bundan başladım artık yavaş yavaş büyütcez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar