- Konu Yazar

yeni motorum nasıl?? Özelliklerini sıralayım.
-- 3 tekerlekli ( güvenlik açısından ) ama yere düşmek çok zor zaten düşsenizde bişey olmuyo
-- 10cc motoru var ama siz bakmayın 10cc olduğuna ağırlık hafif olduğu için gerektiğinde yüksek hızlara çıkabiliyo
-- valla ne zincir aktarmalı nede kayış heralde görünmeyen bi sistem kullanmışlar ben baktım baktım göremedim
-- frenler ne disk ne tambur nede kampana he he şaşırdınız dimi frenler halis mulis kendi ayağınız korkmayın yaaa ayakkabıya bişey olmuyo
-- öndeki pedalları merak etmişsinizdir onuda söyleyeyim : onlar benzin biterde yolda kalırsanız diye koymuşlar bisiklet niyetine kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum pedalı çevirmek baya bi meşakkatli
-- halis mulis hava soğutmalı
-- istediğiniz her türlü temizleyiciyle yıkayabilirsiniz korkunuz olmasın
-- aslında motor 4 kişilik ama biraz akrobasi bilmek gerekiyo 4 kişi üstüste durmak birazcık zor oluyoda o bakımdan yani
-- 3 tekerde aynı büyüklükte lastikler tubeless kayma sıfır
-- sıkı durun maksimum hızı yazıyorum :::: tam tamına 2 km/saat ama bu yokus asagı hızı,, yokus yukarı birazcık yavaş çıkıyo ama idare eder
-- km başına 1 ykr ya yakar ya yakmaz
-- aslında motorun kendine özel kaskı vardıda onu bulamadım o yüzden fotografta gözükmüyo
nese yorumlarınızı bekliyorum isteyene bi tur veririm :queen: