hs mi daha iyi rs mi

slm arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum kimisi rs daha iyi diyo kimisi hs bende bu aralar motor alcam kafam iice karıştı lütfen en iyisi hangisiyse onu söyleyin sonra başımın ağırmasını istemiyorum.birde fren muhabbeti var rs disk hs kampanaymış anliyamadım disk mi daha oluyo yoksa kampana mı bide bunun cevabını istiyorum.şimdiden herkese teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum:silent:

tabıkı dısk daha malıyetlı ve daha ıyıdır su konuya acıklık getıreyım rs hs ıle karsılastırılmaz ozellıklerıne baktınmı zaten acık ara fark rs onde hs ıyı dıyen bu ısten anlamıyodur.. ama sunuda soyeleyım arasaında tabıkı cok buyuk farklılıklar yok

saol okan abi bende zaten rs den yanaydım ama emin olmak istedim
:cat: :cat: :cat:

okan abi sana bişey daha sorabilir miyim neden disk daha iyi daha mı iyi tutyo disk fren:silent: dahamı güvenli yanii:silent:

Son düzenleme:
Neden 151 rs alcan ki asyanın en sorunsuz motoru 125 T miş git ondan al servis diyor en sorunsuz diye ama ben bu aralar 110 ft ye taktım vitesli oluşu az yakışı uzun yol gitme ihtimali beni cezbediyo, vitesli derken yarı otomatik yanlış anlamayın

sımdı kampana fren oncelıkle sert olur yanı frene cok basman gerekır buda bı zaman kaybıdır.. dısk frende ıse frene basmanla bırlıkte yavaslar..dısk fren cok daha ıyı tutar ama dısk fren ın kayma ıhtımalı daha fazla ben zaten kayarak duruyorum:)

Şimdi aklıma geldi HS ile RS rasında tip olarak fark yok ki. Ben mi kör gözle bakıyorum acaba. Bir ara bnimde kafam karışmıştı. Yalnız HSlerin gelme nedeni RSlerde ki disk sorunu. Aynı sorun bizim 125 ZNlerdede çıktı. Hadi hayırlısı

Tip olarak fark yok yapıştırmalar bozuk motoru racing filan yazmışlar özenti motoru gibi olmuş ama egzoz rengi :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
151 de grank promlemide var haberin olsun

151 in hangısınde problem var
ayrıca arulı arkadasım egsozuna nasıl olurda guzel dersın anlamıyorum zaten agsoz o motoru ıyıce berbat etmıs bılen arkadaslara sorarsanız soylerler o egsoz acaıp dansık haberın olsun ayrıca ıtalyan tasrımda dıııll

Yalniz Rs Nİn Aynalarindakİ Sİnyal Lambalarinin Kablolarini SÖktÜr.soyulup Şase Yapabİlİyo Tehlİkelİ...

okan4037' Alıntı:
dısk fren ın kayma ıhtımalı daha fazla
disk frenin kilitleme potansiyeli kampanaya göre daha düşüktür. böyle bir izlenim edinmenin sebebi sanırım arka tekerin ön tekere oranla çok daha çabuk kilitlemesi.

150 hs nin kaporta parçaları 151rs den 10-25 ytl arası daha pahalı

Viraz Daha Fazla Bilgi Lütfeeennn !...

abilerim biraz daha bi şeyler yazın yaaa bu kadar yetmez karar veremedim rs mi hs mi biraz daha ayrıntılı bilgiler verin lütfen şu grank sorunundan biraz bahsedin nedir o çok mu tehlikeli ve kötü bişey lütfen akdaşlar bu kadar bilgi neye yeter ki:salut: çok cahil kalmışım ben:pr:

sadece arkadaş disk frene yönelmiş rs in tek üstünlügü arka disk fren ve kişiye göre degişir tipi gerisi farklı motor gücü torku vb

yaa sen 151rs al bence hs nın tıpı daha kotu boswer onu yanı hs de alsan berbat motor deıl sadece rs bıraz daha ıyı sen bıze soru sor ben cevaplarım benım yazacakalrım bu kadar:wiinkk:

okan abi sor demişsin soruyorum neden sana hs nin tipi daha kötü geldi ben şu an hs almayı düşünüyorum neden dersen rs lerde grank sorunu varmış ne diyosun doğru mu sence cevapla:)

bende ole bır problem olmadı ama olsada onemlı problem dııl zaten
ayrıca tıpı nıye cunku cok fazla yapıstırma var race fılan yazıyo bence gerksız olmus baskaları begenebılır ama benım hosuma gıtmedı ben bıraz daha sade severım bıde egsozu kotu egsozu cok eksıltmıs motorun tıpınden ben bı tek gostergesını begenıyorum onu da aslında cogu kısı begnemıyor sportık tasarımı bozmus dıye ama ben bı tek onu begendım

buda egsozu:farao:

okan4037' Alıntı:
sımdı kampana fren oncelıkle sert olur yanı frene cok basman gerekır buda bı zaman kaybıdır.. dısk frende ıse frene basmanla bırlıkte yavaslar..dısk fren cok daha ıyı tutar ama dısk fren ın kayma ıhtımalı daha fazla ben zaten kayarak duruyorum:)

Ama OKAN abi yaa diskde kitliyor bildiğin gibi kaygan yerlerde sorun olmaz mı bu yaaa

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar