İşte forumdan uzun süre ayrı kalmamın sebebi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakın bakalım beğenecek misiniz? Tamamen kendi çalışmalarım.
Nihayet okullar tatil oldu. Evde tadılatın tam zamanı.
Önce uydu nun, telefonun ve internetin ve ses sisteminin kablolarını ayak altından kaldırmam lazım. En iyisimi duvar içerisine gizlemek.

Eeee borunun biri duvarun dışında kaldı çirkin görünecek, naapsak acaba????

Bidiğimiz köpük ve alçı bu gibi durumlarda her zaman imdada yetişir. Yapacağım kemer süsü odaya kesinlikle çok güzel bir hava katacaktır.

Sol taraftaki 7 kasa topraklı priz olacak, sağ taraftaki 3 kasa da sırası ile hopörlerin, udu anten fişi ve telefeon prizi nin olacak.

Yapmış olduğum kemer süsünü yapıştırıp sırası ile perlitli ve saten alçıyı çekip kurumaya bırakayım. Bu arada bu işe kalkışalı herhalde 5 gün oldu. Pes etmek yok.

Güzelce zımpralaylım ki boya boya pürüzsüz görünsün.

Tavandaki kartonpiyerleri döşeyip kirişleri farklı bir renge boyayalım bakalım nasıl olacak? Vay be ben neymişim... gayet güzel görünüyor.

Tv nin geleceği taraf kesinlikle koyu bir renk olmalı ki izlerken gözü yormasın.

Kirişlerin altını turuncu ile boyamaya karar verdim. Borunu açıkta kaldığı köşe boyadığım yerin üzerindeki yapmış olduğum süsün altında kaldı.

Burda da basit bir çay tepsisi ve mutfak dolabının kapağı imdadıma yetişti. Badana işi de bitti ama bu rangin üzerine geometrik desenlerle süsleyelim.

Ve sonuç. nihayet.. 10 günden fazla sürdü herhalde ama değdi.

Bu arada duvardaki kitaplık kızlarımın kırılan ranzalarının artıklarından testere ve vida ile yapmıştım tam da duvarın rengindeydi.

İşte böyle arkadaşlar. Çok uğraştım bu arada tabi internetin başına oturacak zamanım da olmadı. Nasıl buldunuz çalışmalarımı? Ayrıca sizlere de tavsiye ederim insanı çok mutlu ediyor. Saygılar...

water emeğine sağlık ama duvardaki iki yeşil yer olmamış:)

harıkasın yaaa. cok emek vermısın ve cok guzel yaomsın tebrıkederım.:rendeer:

musti81' Alıntı:
water emeğine sağlık ama duvardaki iki yeşil yer olmamış:)

İki boşluğun arasına uygun bir toblo yerleştirmeyi düşünüyorum daha da olmaz sa biraz daha ek desenler olabilir tepsim sağ olsun.

Teşekkür ederim trenox

Çok şık olmuş aman senin renklin watercolor görmesin:)

yakında tepsiyle portre çizen adam diye tvye çıkarsın :p

watergun' Alıntı:
Kıskanır o da yapmaya kalkar, bidahada evi toplayamaz:mrgreen:

Yahu ben nerden bulaştım watercoloru tanımıyorum ya kızarsa:pale: :rendeer: çiçekten sonra kızmaz heralde:cherry:

Bence de kızmaz. Gereksiz topic açılmadığı sürece.
Bu arada teşekkür ederim okan

Bu arada başlıktaki "ş" yi nasıl "l" ye dönüştürebilirim?:silent: Yanlış yazmışım daha yeni fark ediyorum.

çok güzel olmuş eline sağlık bende bu tip ev işlerini mecbu riyetten yapan birti olarak bu yapılanların resimlerdeki gibi kolay olmadığınıçok emek istediğini biliyorum eylül ayında bende kapsamlı bir tadilata girişeceğim evin tavanlarını alçıpan yapacağım banyoya seramik döşeyeceğim nasipse inşallah alacağım motosiklet için bahçenin bir kısmının üstünü kapayarak garaj yapacağım ..

birde dostum kabloları gömerken sabitlemek için hızlı donan alçımı yoksa yavaş donan malzemedenmi kullandın ben hızlı donan kullanıyorum işler çok zor oluyor daha sürmeden elimde donuyor:mrgreen:

bbaday' Alıntı:
çok güzel olmuş eline sağlık bende bu tip ev işlerini mecbu riyetten yapan birti olarak bu yapılanların resimlerdeki gibi kolay olmadığınıçok emek istediğini biliyorum eylül ayında bende kapsamlı bir tadilata girişeceğim evin tavanlarını alçıpan yapacağım banyoya seramik döşeyeceğim nasipse inşallah alacağım motosiklet için bahçenin bir kısmının üstünü kapayarak garaj yapacağım ..

birde dostum kabloları gömerken sabitlemek için hızlı donan alçımı yoksa yavaş donan malzemedenmi kullandın ben hızlı donan kullanıyorum işler çok zor oluyor daha sürmeden elimde donuyor:mrgreen:

Şimdiden kolay gelsin dostum. Hızlı donan yani ( kartonpiyer alçı) kullandım. Azar azar kararsın. Küçük bir püf noktası var bu işin Alçının içine su değil suyun içine alçıyı katarsan hema daha güzel kıvam alır hem de donma süresi biraz daha uzar.

Super Moderator
watergun' Alıntı:
Bu arada başlıktaki "ş" yi nasıl "l" ye dönüştürebilirim? Yanlış yazmışım daha yeni fark ediyorum.
Halledildi...
Bunun hatrına benim odama da bir el atarsın artık.:cat:

olcan138' Alıntı:
Halledildi...
Bunun hatrına benim odama da bir el atarsın artık.:cat:
Eywallah olcan138. Ayıp ettin ne demek. :)

:rendeer: Oooo mod olmuşsun hayırlı uğurlu olsun. tebrikler. yeni fark ettim.

tamam ben daha önceleri yaptığımda bit tepsinin üstüne yaklaşık5 kilo kadar kartonpiyer alçıyı döküyordum sonrada cebelleşiyordum tavan sürecem diye sandalyenin üstüne çıkıp tavana sürene kadar elime yapışıp kalıyordu

tavsiyen için sağol birde suya atarak deniyeyim..

Moderatör (forrap)
Gerçekten çok güzel olmuş:) Tebrik ediyorum,eline koluna sağlık.Güle güle otur...Yalnız yanlış anlamazsan benim gözüme ordaki kapı battı biraz,o odaya bence daha güzel bir kapı ya da o kapıya da benzer bir dizayn hoş olacaktır.Onun haricinde herşey gayet güzel,hatta komşum felan olsan seni rahat bırakmazdım bizim evede bişeyler yapıncaya kadar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar