hangisi ni almalıyım sizce

Ben aranıza yeni katıldım herkese slm ben race usulu bi motorsiklet almak istiyom ama hangisinin daha iyi olacağını bilmiyom motosikletleri fiyatlarıyla yazarsanız sewinirim

şimdiden herkes sağolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben söylemeyeyim en iyisi sonra provakator deniliyor :queen:
içlerinden birini asla ama asla alma.
forumdaki modelleri iyi oku ve iyi düşün derim ben olsam :wiinkk:

Hysoung gt250r 8.250 ytl
Şu anda benim favorimlerimden fiyat performans

Almanyada amcam var çalışmadan bile maaş alıyo ne olcak orda R1 i almaya burda insanlar çalışırken ter akıtmadığı yeri kalmıyor ama ekmeğini taşı sıkarak alın teri vererek kazanmak en makbulu

walla çok doğru çok pahalıymış türkiyede alabilen war mı acaba bu motoru

dostum ne kadar paran var ona göre motor tavsiye edelim araştıralım

Super Moderator
Türkiye'de alan niye olmasın ki?
İnsanın tutkusunda bitiyor herşey, illa dünyanın maaşını alan, acayip bir servet sahibi kişiler değil ki yüksek fiyatlı motorların sahipleri.

Olay çok para sahibi olup da motor almak değil, motosiklet tutkusu için para ayırıp da alabilmek.

olcan138' Alıntı:
Türkiye'de alan niye olmasın ki?
İnsanın tutkusunda bitiyor herşey, illa dünyanın maaşını alan, acayip bir servet sahibi kişiler değil ki yüksek fiyatlı motorların sahipleri.

Olay çok para sahibi olup da motor almak değil, motosiklet tutkusu için para ayırıp da alabilmek.
çok doğru kuzenimin motoru varken tutkusu yok bende motor yok motorcu abilerim kendiliklerinden sürmemi teklif ediyor önemli olan motor tutlusu ve onu hissetmektir

enduro al pişman olmassın boş ver race falan hem onlara çanta falan hep problem

slm kardeş bence hondadan şaşma hem saglam hem servis çok cbr600 f albence 16.000.000 ytl hem güzel ve hızlı makina r1 falan alma kullanması zor hemde çok yakar bide kaza etmesi daha kolay piz makina bence cbr600f alllllllllllllll

fb_sz' Alıntı:
slm kardeş bence hondadan şaşma hem saglam hem servis çok cbr600 f albence 16.000.000 ytl hem güzel ve hızlı makina r1 falan alma kullanması zor hemde çok yakar bide kaza etmesi daha kolay piz makina bence cbr600f alllllllllllllll

:queen: :queen: :queen: amma salladin ha fb_sz :wiinkk:

R1 in kullanimi zorsa demekki ben cok usta pilotum hm? cünkü hic zorluk cekmiyorum, cbr 600 ise bisiklietin biraz büyügü.. 600ccm nesi yetecek racingcilere :mrgreen:

@SAKAL: amcani filani bilemem ama bizde burda bayagi bi calisiyoruz ve söyle bi göge bakarsam.. ordan yaganda yagmur, ayni türkiye ve her baska yerdeki gibi, yani para yagmiyo. genede türkiye deki motorfiyatlari cok üzücü ama daha önce denildigi gibi; zengin olmak sart degil pahali bir motora binebilmek icin..

şimdi kafam karıştı yamaha mı? honda mı?
ne yapacam ben

sen yamahadan şaşma kardeş alırsan turink tipi fz6fazer al yakışır sana binilecek motor budur durumun iyi değilse bankadan uygun faizlerle motosiklet kredisi veriyolar sana tavsiyem bunlar

eyvah bu arkadaşında kafası karıştı:queen: çok kötü bir durum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar