- Konu Yazar
Arkadaşlar geçen hafta cumartesi istanbula gittim...
Ama gördüğüm manzara çok kötüydü.istanbul tam bir motor yuvası olmuş herkesin altında motor var..tamam motor kullanmak iyi güzel ama bilinçsizce kullanım çoktu inanın bana istanbulda yaşayan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir çocukların altında scotter'lar,motorlar var ve hepsi kasksız ve korumasız.bilinçsizce kullanıp herkesi tehlikeye atıyorlar ve tüm motor kullanan arkadaşları lekeliyorlar bu şekilde davrananlar yüzünden bizde zor durumda kalıyoruz..Trafikte öyle bir kullanıyorlarki o scotter'ları sanki yarıştaymış gibi aralardan geçmeler,makas atmalar trafiğe kapalı kaldırımlarda çoluk,çocuğa aldırış etmeden hız yapmaları beni açıkcası korkuttu ve ürküttü...işte bunları görünce dikkatinizi çekmek istedim..herkes sağduyulu olsun arkadaşlar kasksız dolaşan kurallara uymayan arkadaşlarımızı uyaralım..Çünkü sonunda bizde zor durumda kalıyoruz...herkes elini vicdanına koysun ve elinden geleni yapsın....HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER........................
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir... Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: crato **************
Ama gördüğüm manzara çok kötüydü.istanbul tam bir motor yuvası olmuş herkesin altında motor var..tamam motor kullanmak iyi güzel ama bilinçsizce kullanım çoktu inanın bana istanbulda yaşayan arkadaşlarda bana hak vereceklerdir çocukların altında scotter'lar,motorlar var ve hepsi kasksız ve korumasız.bilinçsizce kullanıp herkesi tehlikeye atıyorlar ve tüm motor kullanan arkadaşları lekeliyorlar bu şekilde davrananlar yüzünden bizde zor durumda kalıyoruz..Trafikte öyle bir kullanıyorlarki o scotter'ları sanki yarıştaymış gibi aralardan geçmeler,makas atmalar trafiğe kapalı kaldırımlarda çoluk,çocuğa aldırış etmeden hız yapmaları beni açıkcası korkuttu ve ürküttü...işte bunları görünce dikkatinizi çekmek istedim..herkes sağduyulu olsun arkadaşlar kasksız dolaşan kurallara uymayan arkadaşlarımızı uyaralım..Çünkü sonunda bizde zor durumda kalıyoruz...herkes elini vicdanına koysun ve elinden geleni yapsın....HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER........................
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: crato **************
Moderatör tarafında düzenlendi: