Kafam karıştı (Scooter - İlk kez )

Arkadaşlar yeni ehliyet aldım. 100 - 150 cc arası bi scooter almaya karar verdim, ve ilk defa motosiklet kullanıcam, ama 3-4 model arasında kaldım ve bi türlü karar veremiyorum..

1- Yamaha BWS
2-Honda Beat
3-Yamaha Cygnus
4-Honda Activa
5-Piaggio Skipper (2. el)

Tercihlerim sırasıyla böyle, mondial vs çin mallarında para vermek istemiyorum..Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim...

Super Moderator
Bence;
1-Piaggio Skipper
2-Yamaha BW'S
3-Yamaha Cygnus

hojam bws hariç hiçbirine binemedim ama seni yanlış yönlendirmek istemem diğerlerini yakından inceledim :cherry:
ama sunu biliyorum ki BWS 98 yılından beri üretiliyor sonra yan sanayiiside var bence yamaha BWS derim

tavsiye

daelim histor derim .su an kampanyada. fakat son iki adetten birini kardeşime aldık. kaldıysa kaçırmamanı tavsiye ederim.:cat:

ben de geçenlerde ilk motorum olan beat aldım ve çok memnunum sana da tavsiye ederim!!

indirimdeyken daelim history 125 al saydıklarının fiyatında bws den daha ucuz ama hepsini tokatlar sağlam diyo kullananlar test etme şansım olmadı

....::: Yamaha BWs 100 1 numara :::....
Küçük sınıf scooterlar içinde , En karizmatik olanı bence !
Yakıt tüketimindede(100kmde 5lt) performanstada sınıfındada 1 numara !

bence kymco modellerini bi incele! movie 125cc-150cc (bence 150 ccligi cok cazip) yada agility 125 guzel motorlar! ayrıca kampanya dahilinde daelim 125 de cok guzel bi motor! piagio da zip var 100 cc lik bence beat alacagına onu al! (on freni disk motoru 1 bg daha guclu) BWS saglama ama 2 zamanlı! ben senin yerinde olsam once su kampanyadan faydalanır daelim 125 alırdım! yok olmadı movie 150 lik alırdım! bence 100 cc olan makinaları fazla dusunme cunku belli bi sure kullandıktan sonra "keske biraz daha guclu olsa" diyosun. hele biraz uzun yol yaparım gezerim diyosan kesinlikle... En azından daha uzun sure seni tatmin eder! sonucta hep daha hızlısı hep daha hızlısı...

jar

bence ya piaggio ya da keeway arn 150 al bence çok hoş motor cc si de yeterli gibi görünüyor..

ZipZip' Alıntı:
daelim histor derim .su an kampanyada. fakat son iki adetten birini kardeşime aldık. kaldıysa kaçırmamanı tavsiye ederim.:cat:
::plus1::
fıyat olarak uygun ve 250cc....:cat:

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
bws kullanıyorum kullananlar tanıyorum yedek parça bol ve ucuz parça bozup masraf açmaz şubattan bu yana biniyorum şu anda zamlardan sonra yakıt km'de 100 kuruş yakıyor sıfırın tadı başka bi sıfır bws al derim birde koltuk altı bagajı tam kask alıyor :) ama yakıt benim için çok önemli dersen activa tavsiye ederim yedek parça bana sorun çıkarmaz binerim dersende skipper temiz olmak kaydıyla binilebilir. şimdiden hayırlı olsun

Super Moderator
batuhan35' Alıntı:
ZipZip' Alıntı:
daelim history derim .su an kampanyada. fakat son iki adetten birini kardeşime aldık. kaldıysa kaçırmamanı tavsiye ederim.
fıyat olarak uygun ve 250cc....
History 250 değil 125 cc, ama Daelim'in iki modeli de tercih edilebilecek şeyler.
Sanırım S2, bütçeyi biraz aşar ama.

bende ikinci ek bir piaggio x8200 düşünürken yedek parça fiyatlarının yüksekliği ve yaygın olmayışı nedeniyle hem ucuz hemde güzel bir motor olan ASYA 150T19-A yı tercih ettim.
ilk motorum kesin düşerim falan diye özellikle ucuz düşündüm.
T19A ile sanırım bir 5.000 km yaparım sonra sym gts 250 düşünüyorum.
linkteki foto ve yorumlara bakmanda fayda var.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12541&page=2
http://www.asyamotor.com

ön arka farklar sym gts 250 ile aynı kalitede ve güzellikte. bence bugüne kadar Türkiye ye gelen fiyat/tasarım/işçilik/rahatlık en optimum scooter.

piaggio nun küçüğü ebat olarak çok küçük iki kişi binemezsin ve 2.5 kat pahalı.

arkadaşlar düşündüm yaşındım ve uzun yol yapabileceğim 250 cc veya 150 cc'lik scooter'lara bakmaya başladım.. Önerebileceğiniz bi marka/model varmı ?
ama lütfen çin malı olmasın :)

Super Moderator
@SToP,
Bir bütçe belirledin mi?Yoksa her türlü öneriye açık mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar