yaklaşık iki hafta önce 1600 km lik uzun bir geziye katıldım. tam olarak ne öğrenmek istiyorsun bilmiyorum ama kısaca özetleyeyim geziyi:
iki günde toplam 1500 km gittim. (antalya-nevşehir-ankara-ısparta-antalya) 200 - 250 kmde bir mola verdim. rüzgar oldukça rahatsız ediyor bir süre sonra. eldivensiz kullanırsan sağ el uyuşuyor. molaları geciktirirsen boyun ve bacaklar uyuşuyor.
yanına mutlaka alman gereken iki şey debriyaj teli ve gaz teli. hızını 80in üstüne fazla çıkarmamaya çalış çünkü hızlı giderek kar ettiğini sanırken vücudunu daha çok yorarak zarar ediyorsun. ybrnin kendi takım çantası dışında abir adet sağlam açık ağız 19 anahtar bulundur. lastikleri sökmen gerekirse çantadaki anahtar yeterli olmuyor. yanında
mutlaka mp3 player, walkman, radyo gibi bi cihaz bulundur. ama sesini dışarıyı duyamayacak kadar açma. en kötü ihtimale karşı yanına ufak bir çadır almayı ihmal etme. kaska yapışacak böcekleri, sinekleri temizleyebilmek için kolay ulaşılabilir bir yerde bez ve camsil bulundur. yaz dönemi gündüz vakti bile yolda olsan montun yanında olsun. bazı yerlerde yükseklik arttıkça hava okadar soğuyorki sen bile şaşırıyorsun. yanına ihtiyacın olmadığını düşündüğün hiçbirşeyi alma. kolay ulaşılabilir bir yerde el feneri bulundur.
sormak istediğin başka birşey varsa bana
buradaki adresten ulaşabilirsin
hayırlı yolculuklar.