Bahçelievler'deki sapık motorcu!!!!!!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar çok sinirliyim.Bahçelievler semtinde sapık bir motorcu ikidir kız arkadaşımın peşinden evine kadar takip edip hakkaten sapıkça şeyler söylüyor.Motoruyla takip etmediği için plaka bilgisi maalesef yok.Sadece elinde kaskı var.Olur da bir gören,duyan,rastgelen olursa plakasını bana bildiriversin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kız arkadaşın herif yanaşınca seni cepten arasın ,arkadan yanaşıp tekme tokat dal.uzaktaysan da 155 i arasın. yakında bir yunus timi varsa anında yatırırlar.

herif bıçak falan taşıyabilir.(kurtlar vadisinden sonra çok möda oldu.)o yüzden herifi arkadan filgafil avlaman şart.iki kişi falan uzaktan izleyin kız arkadaşını.kemiklerini kırın.

Son düzenleme:
laf atarken snde arkadan bi tekme yapıştırırsın walla goldwing i bile olsa o sinirle yere serersin sorası sna kalmış

Ben Bahçelievler'de çok dolanıyorum. Bu civarda bir sürü serseri altına almış motor dolanıyor (kesinkez motorcu demiyecem). Kız arkadaşın acaba motorun tipini filan söyledi mi?

En güzeli o sapık nasıl olsa bu işi tekrarlıyacak tuzak kurmakta yarar var. Ben ve bir kaç arkadaş gelelim bir yerde saklanalım nasıl olsa ortaya çıkar. O zaman derdi neymiş sorarız.

motoru bir yerde bırakıp yürüyerek geliyor arkasından o yüzden motoru bilemiyoruz elindeki kasktan biliyoruz sadece maalesef

ama böle kapalı kutu oldu
ben 28 senedir b.evler'deyim
yayla/basın sitesi civarındaysa eğer muhtemelen göz aşınalığım vardır motorize sapığa biraz daha ayrıntı verirsen belki bi ucundan yakalayabiliriz....

O zaman pusu kurucaz ne yapsak hangi günler oluyormuş bu olay.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu yavşak kesin kendi bacısına asılan elemanı bıçaklayacak potansiyeldedir.evet tuzak kurup büyük bir zevkle dövmek en iyi çözüm. tek başına gitme ve arkadan dalın.haydi hocam gazanız mübearek olsun.

scud' Alıntı:
O zaman pusu kurucaz ne yapsak hangi günler oluyormuş bu olay.

:silent: Bence olaya hemen kavga gözü ile yaklaşmamak lazım :farao: Sadece elinde kask var diye motorcu demek bencede yanlış...

Cyberm' Alıntı:
:silent: Bence olaya hemen kavga gözü ile yaklaşmamak lazım :farao: Sadece elinde kask var diye motorcu demek bencede yanlış...

Doğru diyorsun da böyle tiplere uyuz oluyorum. Böyle aşağılık tipler yüzünden bizimde adımız kötüye çıkıyor.

haznedar tarafında oluyor bu olay 1 hafta içinde 2 kere oldu elindeki kaskın başka anlamı var mı bilemiyorum ilk olduğunda yanına yanaşmış ama bişey demeden gitmiş bugün ise olayı abarttı saçma sapan sapıklık ötesi bişeyler söylemiş ve son derece de rahatmış kız arkadaşım bağırıp çağırmasına rağmen hemen kaçmamış gayet rahat bir şekilde uzaklaşmış ordan ilk seferinde bişey demediği için çok önemsememiştim ama bu sefer su kaçırdı artık

nautilus' Alıntı:
haznedar tarafında oluyor bu olay 1 hafta içinde 2 kere oldu elindeki kaskın başka anlamı var mı bilemiyorum ilk olduğunda yanına yanaşmış ama bişey demeden gitmiş bugün ise olayı abarttı saçma sapan sapıklık ötesi bişeyler söylemiş ve son derece de rahatmış kız arkadaşım bağırıp çağırmasına rağmen hemen kaçmamış gayet rahat bir şekilde uzaklaşmış ordan ilk seferinde bişey demediği için çok önemsememiştim ama bu sefer su kaçırdı artık
:cat: Kardeşim sen sonuna kadar haklısın... Ama her kasklı adamı döversek işimiz iş :cherry: Biliriz ki elinde telsizle polis havası atan da bi çok gerizekalı var :pr: bence scut bu olayı organize eder... Ama kavgasız ve döğüşsüz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam ablayı uzaktan takip edin, bu kek gelince de tepesine çömün.olaya kavga gözüyle bakmamak lazım diyen arkadaşa katılamiyciim.dinsizin hakkından imansız gelir.

raflar' Alıntı:
hocam ablayı uzaktan takip edin, bu kek gelince de tepesine çömün.olaya kavga gözüyle bakmamak lazım diyen arkadaşa katılamiyciim.dinsizin hakkından imansız gelir.
:cat: :cat: :cat: Raflar seni tuttum !!

bu tiplere birileri dur demezse abartarak devam eder bunlar kanunlarımız işe yarasa hadi şikayetçi olalım cezasını çeksin ama kanunlarımızın hiçbir caydırıcılığı olmadığı için orman kanunlarına başvuru yapmak lazım diye düşünüyorum

önce adama bı koycan sonra cullanıcan uzerıne kırıcan azını burnunu sonra zorla motorunun yanına gotutturrup yakacan motorunu kırcan. bak .pneye daha yanasıyormu. Çok Sinirlendim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar