- Konu Yazar
hyosung GT 250 mi yoksa honda cbr125 mi??
motorcu0655' Alıntı:bence ikisi karşılaştırıla bilir Başkalarının yazılarını şuçluyacaksan benim formuma yazı yazmanı istemiyorum
Ralf'e katılıyorum paran ve deneyimin varsa kesinlikle HYosung...Ralf' Alıntı:Birbirinden farklı motorlar seçmişsin fiyat, beygir, boyut (hyosung 250 yanında, cbr 125 bisiklet gibi kalıyor) tamamen farklı, Hyosung GT 125 mi, Honda CBR 125 mi deseydin arkadaş böyle cevap vermek zorunda kalmazdı.
Bence bütçen kısıtlı ise ve yeni motora başlıyorsan CBR 125 daha iyi (Hyosung 125 ebat olarak gözünü korkutabilir).
Para sorun değilse ve biraz motor kullanmışlığın varsa kesinlikle Hyosung GT 250, tavsiye ederim
motorcu0655' Alıntı:bence ikisi karşılaştırıla bilir Başkalarının yazılarını şuçluyacaksan benim formuma yazı yazmanı istemiyorum
ahanda ben bu soruyu çok sordum kendime ve dolaylı olarak skull a..motorcu0655' Alıntı:hyosung GT 250 mi yoksa honda cbr125 mi??