sevgili dostlar,Salcano 250-4 hakkında bilgi rica ediyorum

sevgili dostlar daha önce 151 rs mondialim vardı şimdi motorumu değiştiyorum.Salcano veya tiger arasında karasızım.bana yardım edermisiniz?Salcano hangi ülkenin malı?şimdiden teşekkürler.:silent:

salcano ve tiger çin malı ayrıca salcano 250 lik motorla aynı fabrikadan çıkma değişik marka motorlar var tiger ise tip olarak türkiyede tek, daha önce tiger kullanan biri olarak motorunun çok güçlü olduğunu söyleyebilirim ve yedek parça hem bol hem ucuz..

sitedeki 2. salcano sahibi birini buldum sonunda :cherry:
2006 dan kalma topic ama hareketlenmesi lazım malum benmde bi salcano'm var :p
1-2 vida gevşemesi - gösterge arızası - bazı elektronik aksamlarda arızadan başka bişey olmadı çok şükür
''Nsumma'' abim eğer topiğe bakarsan sende bişeyler yaz motorunla ilgili..

salcano

sevgili kardeşim cigi
ben motorumla nerden baksan 3 seneyi devirdim kilometre arızasndan başka birde ateşlemede sorun yaşadım o da hallodu başka bir sorunum yok ben çok memnunum km de 150 ykr yakıyo.14000 km yaptım aldığımdan beri motorumla bodrum balıkesir yaptım tık demedi çok memnunum .artık cc olarak küçük geliyo.ben eskişehirliyim .saygılar evgiler

sevgili kardeşim cigi
ben motorumla nerden baksan 3 seneyi devirdim kilometre arızasndan başka birde ateşlemede sorun yaşadım o da hallodu başka bir sorunum yok ben çok memnunum km de 150 ykr yakıyo.14000 km yaptım aldığımdan beri motorumla bodrum balıkesir yaptım tık demedi çok memnunum .artık cc olarak küçük geliyo.ben eskişehirliyim .saygılar evgiler

tşkler abim o kilometre sorunu bendede var :)
bu yaz istanbuldan balıkesir-çanakkale ve izmir yapmayı düşnüyorum bakımlarını yaptırdıktan sonra tabi ..
Allah kaza bela vermesin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar