bakın ve yorumunu siz yapın lütfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cami komikti sağol:mrgreen:

harika bi derleme yapmışssın çok sağol
hepsi ayrı ayrı yorum gerektirir ama 1. fotoğraftaki afiş mükemmel doğrusu başlığı resimi ve adresi acaip matrak yapmış işte yaratıcılık bu diğerleri gülermisin-ağlarmısın cinsinden memleketin durumunu özetliyor aslında!

heuehe bende motorluya bittim adam gidona uzanacam diye iki büklüm olmuş ama anlamadığım virazjlarda nası dönüyor zaten gidona zor ulaşıyor.:mrgreen:

post4010975842366xe9es.jpg

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yav bu monarızayıda heryerde kullanmışlar:)
derlemeler için teşekkürler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
post4010969762279ut6zu.jpg

bu arkadaşa bayıldım. gercı tanıyorum su an aynı işyerindeyiz. meşhur oldun olm onur :mrgreen: :mrgreen:

bende bitane ekliyim resim çekmeye fırsatım olmamıştı ama jawa ya grenaj yapan bi sivri zekalı yanına jawasaki yazdırmıştı

çok güzel yaa paylaşım için saol :)
bu arada sorunun cevabı kaçtı :p
hesplarıma gore anne: 41 yasında cocuk 11 yasında.
demek ki anne 30 yasında bu cocugu dogurmus gec oldugunu farkedınce evlenır evlenmez dogurmustur bence.:) 30 yasında evlelen bır kadın: ya evde kalmıstır,ya da olgun ve zekıdır. her iki durumda da evlenecegı kısıyle arasında en az 5-8 yas vardır zira o yaslarda olgun erkeklerı begenırler kanımca. bu durumda cocugun babası en az 35 yasındadır. hesaba vurursak 35(38)+ 4 sene sonra+11 de cocuk = 50 (53) eder.
cevap 51.:mrgreen:

trenox' Alıntı:
çok güzel yaa paylaşım için saol :)
bu arada sorunun cevabı kaçtı :p
hesplarıma gore anne: 41 yasında cocuk 11 yasında.
demek ki anne 30 yasında bu cocugu dogurmus gec oldugunu farkedınce evlenır evlenmez dogurmustur bence.:) 30 yasında evlelen bır kadın: ya evde kalmıstır,ya da olgun ve zekıdır. her iki durumda da evlenecegı kısıyle arasında en az 5-8 yas vardır zira o yaslarda olgun erkeklerı begenırler kanımca. bu durumda cocugun babası en az 35 yasındadır. hesaba vurursak 35(38)+ 4 sene sonra+11 de cocuk = 50 (53) eder.
cevap 51.:mrgreen:
wayy bee ciddi ciddi oturup akıl yürütmüşsün:queen: ewt baba o yaşlardadır muhtemelen bence de :p

la midem ağrıyor o kedi ne ekmek arası çorba
139kf.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir çoğu güleriz ağlanacak halimize cinsinden şeyler.emeğin için teşekkürler

Haa bu arada karakız seni eskisi kadar forumlarda göremiyorum.ya da ben rastlamıyorum.inşaallah bir sorun yoktur.

karakız artık eskisi gibi forumların bülbülü değil...elini ayağını çekti...yaşandı ve bitti belkide...ama saygılı bir şekilde...yalan olduk valla...:)

enişte izin vermiyor belkide...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar