Moto stickeri v.s. varmı?

Arkadaşlar daha önce böyle bi soru topiği açıldımı bilmiyorum, bu yüzden özür dileyerek soruyorum: (arattırmayı denedim ama beceremedim) motosiklet stickeri, etiketi, yapışkanı, arması, çıkartması v.s. nereden bulabilirim, nereden alabilirim?

Teşekkür ederim.

Mrb.
Dostum , İstanbul buluşmalarında ; moderator ve site görevlisi arkadaşlardan temin edebilirsin.

Daha önceden bunu ben de sormuştum.Bulunduğu ilde MT grubu olmayan arkadaşlar mahrum mu kalıcak???Mesela ben Uşak'tayım sticker için İstanbul'a mı gelmem lazım :silent: :silent:

sayın admin ve modlar bu konuya el atarlar diye düşünüyorum

Super Moderator
Zaten her il grubundaki bir kişiye sticker yollanıyor ve dağıtılması sağlanıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara, Adana için bu böyle diye biliyorum. Ama diğer şehirdeki arkadaşlar nasıl ulaşabilir bilmiyorum.

Dostum tabiiki saçma ama çizikleri kapatmak için be yav ...

eğer motosiklet.net tin yuvarlak yapıştırmlarından yapıştırırsanız dehşet hava atasınız:cherry: mt t shirtsüz olmaz ama

olcan138' Alıntı:
Zaten her il grubundaki bir kişiye sticker yollanıyor ve dağıtılması sağlanıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara, Adana için bu böyle diye biliyorum. Ama diğer şehirdeki arkadaşlar nasıl ulaşabilir bilmiyorum.

Eskişehir : viper_1 (volkan) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar