kızılmaske' Alıntı:arkadaşım bir arkadaşla beraber sanırım eyong bu işi yapmıştı motorun üzerine küçük bir kamera takıp tv ye görüntüyü bir verici ile kablosuz aktarmışlardı.
biraz ararsan sanırım bulursun. ben bulursam tekrar yazarım.ok. :cat:
Luxor' Alıntı:dvd li kamerada pek iyi bir sonuç alacağını sanmıyorum, nedeni de lazer dvd üzerinde çok titreşir, odaklanamaz ve muhtemelen çekim yapamazsın.
onun yerine hafıza kartı yada hdd ile çalışan bir kamera ile çalışman yerinde olacaktır...
hatta kasetli, mini dv bir kamera bile dvd den çok daha iyi sonuç verecektir...
kızılmaske' Alıntı:arkadaşım bir arkadaşla beraber sanırım eyong bu işi yapmıştı motorun üzerine küçük bir kamera takıp tv ye görüntüyü bir verici ile kablosuz aktarmışlardı.
biraz ararsan sanırım bulursun. ben bulursam tekrar yazarım.ok. :cat:
Bu güzelmiş, denemek lazım.gupilya' Alıntı:öneri 1: 15 ytl değerinde Çin malı kask alınır. tepesinde 7 mm lik matkapla delinir. kameranın altında tripot bağlama vidasından bu deliğe bir vida ile sıkıca bağlanır. motosiklete binilir ve motor çalıştırılır. Kamera çalıştırılır ve kask kafaya geçirilir. kafanı nereye çevirsen oranın görüntüsü kayda geçer. (bunu paraşütle atlayanlar uyguluyor)
öneri 2: masa tripotu gidona bağlanır. kamera tripota. (bunu 19 Mayıs 2006 Anıtkabir turunda uygulamasını gördüm)
öneri 3: ayna ya da far kelepçesine kamera bağlanır. kelepçe gidona ya da motor koruma demirine bağlanır.